Atolys gel za čiščenje kože in obnavljanje lipidov, 200 mL

<strong>Atolys gel za čiščenje kože in obnavljanje lipidov je namenjena vsem, ki imajo težave s suho in razdraženo kožo obraza in telesa.<br></strong> Atolys gel za čiščenje kože in obnavljanje lipidov je namenjena vsem, ki imajo težave s suho in razdraženo kožo obraza in telesa.
19728 19728

Ocene in mnenja

Opis

Atolys gel za čiščenje kože in obnavljanje lipidov je namenjena vsem, ki imajo težave s suho in razdraženo kožo obraza in telesa.

Atolys gel je gel, ki nudi koži intenzivno nego, visoko toleranco ter pripomore k obnovi lipidnega dvosloja. Zaščita kože je izrednega pomena, prav tako phranjanje lipidnega sloja, zato je še posebej pri ljudeh, ki imajo izredno občutljivo kožo nujno, da zaščitno kožno bariero zaščitijo z najkvalitetnejšimi izdelki.

Izdelek Atolys gel je primeren

- za negovanje obraza in telesa,
- za negovanje prekomerno suhe kože obraza
- za vse, ki so preobčutljivi na večino izdelkov, ki vsebujejo konzervanse
- za regeneracijo ali obnovitev lipidne plasti

Uporaba Atolys gela

Izdelek uporabljajte vsakodnevno, po potrebi tudi večkrat na dan. Izdelek uporabljajte namesto mila ter gela, ki je namenjen prhanju. Gel nanesite na predhodno navlaženo kožo telesa, ga spenite ter nato sperite s površine s toplo vodo.

Izdelek je do kože toleranten, ne spreminja pH vrednosti površine kože ter ni odišavljen. Ne vsebuje alergenov ter je do kože indiferenten.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LysaSkin Laboratoires LysaSkin Laboratoires
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja