Attends Soft Extra 3 predloge za močnejšo inkontinenco, 10 predlog

Attends Soft Extra 3 so visoko vpojne predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost. Attends Soft Extra 3 so visoko vpojne predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost.
548723 27580

Ocene in mnenja

Opis

Z uporabo Attends predlog boste varni pred neprijetnimi urinskimi težami v primeru, da ste v družbi - zato lahko s pomočjo teh kvalitetnih predlog brez večjih skrbi uživate med svojimi prijatelji.

Attends Soft Extra 3 so visoko vpojne predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost.

Attends Soft Extra 3 predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam.

Za koga so predloge Attends Soft Mini primerne?

Attends Soft Extra 3 so primerne tako za moške kot tudi za ženske uporabnice. Absorbtivnost predloge znaša okvirno cca 800 mL.

Attends predlogo naj uporabljajo predvsem tisti ljudje, ki imajo težave z močnejšim tipom inkontinence, uhajanjem urina ter pogosto zapadejo v situacije, ko je stranišče preprosto predaleč.

Uporaba Attends predlog

- odstranite zaščito adhezivne plasti
- predlogo natančno prilepite na notranjo površino vaših hlačk
- fiksacijski trak se ne sme prilepiti na površino kože telesa

Ostala opozorila ob uporabi Attends proizvoda

Attends predloge ne odvrzite v straniščno školjko.
Predlogo uporabite skupaj z tesno prilegajočim spodnjim perilom
Manjšo ter primernejšo predlogo izberete, večja je stopnja prileganja ter udobnosti

Splošno o predlogah Attends

Attends predloge so vpojne bombažne blazinice primerne za vse stopnje inkontinence in sicer od tistih najlažjih oblik pa vse do močne inkontinence ter težav z uhajanjem urina. Koža je zaščitena pred negativnimi posledicami urina ter povsem suha. Za lažji izbor najprimernejšega vložka so izdelki Attends zaporedno oštevilčeni glede na stopnjo njihove vpojnosti.

Pomembno je, da uporabljate Attends izdelek, ki vam glede na vaše potrebe najbolj ustreza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Attends Attends
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja