Attends Soft Mini 1 Long predloge za srednje močno inkontinenco, 16 predlog

Attends Soft Mini predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam. Attends Soft Mini predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam.
547182 27577

Ocene in mnenja

Opis

Z uporabo Attends predlog boste varni pred neprijetnimi urinskimi težami v primeru, da ste v družbi - zato lahko s pomočjo teh kvalitetnih predlog brez večjih skrbi uživate med svojimi prijatelji.

Attends Soft Mini so predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost.

Attends Soft Mini predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam.

Za koga so predloge Attends Soft Mini primerne?

Mini predloge so primerne predvsem za tiste osebe, ki imajo težave s rahlimi curki urina ter konstantnim kapljanjem urina. Tovrsten problem je lahko precej obremenjujoč, vendar sedaj poznamo dobro rešitev za tovrstne probleme, ki ji pravimo Attends predloge.

Predloge so udobne ter praktični nevidne pod obleko.

Splošno o predlogah Attends

Attends predloge so vpojne bombažne blazinice primerne za vse stopnje inkontinence in sicer od tistih najlažjih oblik pa vse do močne inkontinence ter težav z uhajanjem urina. Koža je zaščitena pred negativnimi posledicami urina ter povsem suha. Za lažji izbor najprimernejšega vložka so izdelki Attends zaporedno oštevilčeni glede na stopnjo njihove vpojnosti.

Attends predloge so zaščitne blazinice, ki nudijo učinkovito zaščito pred nehotenim izpustom urina. To se dogaja predvsem v starejših letih, ko je mišica, ki zadržuje urin že oslabela ali pa v času po nosečnosti, ko je le ta nekoliko deformirana in posledično tudi ne uspe ustrezno uravnavati in zadrževati urin.

Pomembno je, da uporabljate Attends izdelek, ki vam glede na vaše potrebe najbolj ustreza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Attends Attends
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja