Jamieson kompleks za razstrupljanje jeter, 30 tablet + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

Izdelek vsebuje mešanico rastlinskih sestavin: pegasti badelj, artičoko, kurkumo, holin in metionin. Primerno za vegetarijance. Izdelek vsebuje mešanico rastlinskih sestavin: pegasti badelj, artičoko, kurkumo, holin in metionin. Primerno za vegetarijance.
920738 2944

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Izdelek vsebuje mešanico rastlinskih sestavin: pegasti badelj, artičoko, kurkumo, holin in metionin. Primerno za vegetarijance.

Dnevni vnos dopolnila Jamieson kompleks za razstrupljanje jeter

1 tableta dnevno. Uporabljajte neprekinjeno najmanj 3 tedne za optimalne rezultate.

Dnevni vnos vsebuje:

Globe Artičoka (25: 1) ekstrakt: 60 mg (Cynara scolymus, list), enakovredno naravni artičoki 1.500 mg Pegasti badelj (70: 1) ekstrakt: 43 mg (Silybum marianum, seme), ekvivalentno 3,010 mg pegastega badlja, standardiziranega na 80% silimarina (2.408mg) Kurkuma (20: 1) ekstrakt: 80 mg (Curcuma longa, rhizome), ekvivalentno 1.600 mg naravne kurkume Holin (bitartrat): 27,5 mg Metionin: 10 mg

Sestavine:

kurkuma, artičoka, pegasti badelj, holin, metionin, sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), prevleka tablete (vodotopna celuloza, hidroksipropil celuloza), barvilo (titanijev dioksid, riboflavin) Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena.

Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Vsebina: 30 tablet (21 g)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Starostna naglušnost

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Branja z ustnic, ki ob hrupu iz okolice pomaga bolje razumeti posamezne besede, se je mogoče naučiti na tečajih. Pomagate pa si lahko tudi s slušnim aparatom. Če besedo istočasno preberete z ustnic in jo slišite, to olajša razumevanje.

Močno naglušni se pogosto ne morejo slišati, ko govorijo. Posledica tega je glasno govorjenje in vedno slabše izgovarjanje glasov. Pravilno izgovarjavo glasov je mogoče vaditi s pomočjo logopedske terapije.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov