Attends Soft Normal 2 predloge za srednjo inkontinenco, 30 predlog

Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje. Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje.
509957 27578

Ocene in mnenja

Opis

Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje. Tako boste varni pred neprijetnimi urinskimi težami v primeru, da ste v družbi - zato lahko s pomočjo teh kvalitetnih predlog brez večjih skrbi uživate v družbi.

Attends Soft Normal 2 so predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost.

Soft predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam.

Attends predloge so formulirane tudi na način, ki mu po angleško rečemo Odour control, kar pomeni, da ta vrhunska predloga zadrži sproščanje neprijetnih vonjav. Hrbtna stran predloge je narejena iz prav posebnega materiala, ki učinkovito diha ter ugodno deluje na samo zdravje intimnih predelov.

Predloge so udobne ter praktični nevidne pod obleko.

Splošno o predlogah Attends

Attends predloge so vpojne bombažne blazinice primerne za vse stopnje inkontinence in sicer od tistih najlažjih oblik pa vse do močne inkontinence ter težav z uhajanjem urina. Koža je zaščitena pred negativnimi posledicami urina ter povsem suha. Za lažji izbor najprimernejšega vložka so izdelki Attends zaporedno oštevilčeni glede na stopnjo njihove vpojnosti.

Attends predloge so zaščitne blazinice, ki nudijo učinkovito zaščito pred nehotenim izpustom urina. To se dogaja predvsem v starejših letih, ko je mišica, ki zadržuje urin že oslabela ali pa v času po nosečnosti, ko je le ta nekoliko deformirana in posledično tudi ne uspe ustrezno uravnavati in zadrževati urin.

Pomembno je, da uporabljate Attends izdelek, ki vam glede na vaše potrebe najbolj ustreza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Attends Attends
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja