x
Vse kategorije
Attends Soft Normal 2 predloge za srednjo inkontinenco, 30 predlog
Attends Soft Normal 2 predloge za srednjo inkontinenco, 30 predlog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Attends Soft Normal 2 predloge za srednjo inkontinenco, 30 predlog

Proizvajalec: Attends
Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje.
Cena: 4,80 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje. Tako boste varni pred neprijetnimi urinskimi težami v primeru, da ste v družbi - zato lahko s pomočjo teh kvalitetnih predlog brez večjih skrbi uživate v družbi.

Attends Soft Normal 2 so predloge posebnega tipa, saj so opremljene s posebno oblogo iz nežne pene. Le-ta še bolje poskrbi za normalno nošenje, udobnost ter boljšo varnost.

Soft predloga omogoča suhost ter dolgotrajno zaščito pred razlivanjem, ob enem pa imajo posebno visoko vpojno jedro, ki poskrbi, da se urin ne izteka drugam.

Attends predloge so formulirane tudi na način, ki mu po angleško rečemo Odour control, kar pomeni, da ta vrhunska predloga zadrži sproščanje neprijetnih vonjav. Hrbtna stran predloge je narejena iz prav posebnega materiala, ki učinkovito diha ter ugodno deluje na samo zdravje intimnih predelov.

Predloge so udobne ter praktični nevidne pod obleko.

Splošno o predlogah Attends

Attends predloge so vpojne bombažne blazinice primerne za vse stopnje inkontinence in sicer od tistih najlažjih oblik pa vse do močne inkontinence ter težav z uhajanjem urina. Koža je zaščitena pred negativnimi posledicami urina ter povsem suha. Za lažji izbor najprimernejšega vložka so izdelki Attends zaporedno oštevilčeni glede na stopnjo njihove vpojnosti.

Attends predloge so zaščitne blazinice, ki nudijo učinkovito zaščito pred nehotenim izpustom urina. To se dogaja predvsem v starejših letih, ko je mišica, ki zadržuje urin že oslabela ali pa v času po nosečnosti, ko je le ta nekoliko deformirana in posledično tudi ne uspe ustrezno uravnavati in zadrževati urin.

Pomembno je, da uporabljate Attends izdelek, ki vam glede na vaše potrebe najbolj ustreza.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.