x
Vse kategorije
Attends Soft Ultra 0 Mini predloge za lažjo inkontinenco, 28 predlog
Attends Soft Ultra 0 Mini predloge za lažjo inkontinenco, 28 predlog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Attends Soft Ultra 0 Mini predloge za lažjo inkontinenco, 28 predlog

Proizvajalec: Attends
Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje
Cena: 4,38 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Attends linija inkontinenčnih izdelkov velja za ene najbolj kvalitetnih izdelkov, ki poskrbijo za varno in udobno nošenje. Tako boste varni pred neprijetnimi urinskimi težami v primeru, da ste v družbi - zato lahko s pomočjo teh kvalitetnih predlog brez večjih skrbi uživate v družbi.

Attends Soft Ultra 0 Mini predloge so namenjene predvsem za vse tiste z minimalnimi inkontinenčnimi problemi, ko je težava le nekaj kapljic urina, ki ga ne zadržite. Predloge so udobne ter praktični nevidne pod obleko.

 

Splošno o predlogah Attends

 

Attends predloge so vpojne bombažne blazinice primerne za vse stopnje inkontinence in sicer od tistih najlažjih oblik pa vse do močne inkontinence ter težav z uhajanjem urina. Koža je zaščitena pred negativnimi posledicami urina ter povsem suha. Za lažji izbor najprimernejšega vložka so izdelki Attends zaporedno oštevilčeni glede na stopnjo njihove vpojnosti.

Attends predloge so zaščitne blazinice, ki nudijo učinkovito zaščito pred nehotenim izpustom urina. To se dogaja predvsem v starejših letih, ko je mišica, ki zadržuje urin že oslabela ali pa v času po nosečnosti, ko je le ta nekoliko deformirana in posledično tudi ne uspe ustrezno uravnavati in zadrževati urin.

Pomembno je, da uporabljate Attends izdelek, ki vam glede na vaše potrebe najbolj ustreza.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.