Australian Gold Bronzer sprej gel z ZF10, 237 mL

<strong>Australian Gold Bronzer sprej gel je inovativen kozmetični zaščitni bronzer sprej namenjen zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca obenem pa tudi prijetni porjavitvi kože telesa. </strong> Australian Gold Bronzer sprej gel je inovativen kozmetični zaščitni bronzer sprej namenjen zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca obenem pa tudi prijetni porjavitvi kože telesa.
521906 8508

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 16. 07. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Australian Gold Bronzer sprej gel je inovativen kozmetični zaščitni bronzer sprej namenjen zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca obenem pa tudi prijetni porjavitvi kože telesa. Izdelek je zaščiten ob enem pa vsebuje tudi bronzerje, ki kožo prijetno porjavijo.

Zaščitni Bronzer sprej gel se hitro absorbira in zadrži svojo zaščitno vlogo tudi do 80 minut po nanosu (v primeru, da se ne kopate ipd). Bronzer sprej gel tako omogoča zaščito pred opeklinami ter porjavitvijo.

Prednosti Australian Gold Bronzer sprej gela

- prijeten "fresh" občutek
- zaščita pred vodo ter potom
- vsebuje vitamin E, ki kožo neguje ter zaščiti pred radikali
- aloe vera, kožo globinsko vlaži

Način uporabe Australian Gold Bronzer sprej gel

Australian Gold sprej gel nanesite do 20 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom.

Nanos po potrebi obnavljajte, še posebej po brisanju z brisačo, kopanju ali izdatnemu potenju, ki počasi odstranjuje nanos.

Posebno opozorilo: sončnim žarkom se izogibajte v času med 12 in 14 uro popoldan, saj so takrat sončni žarki najmočnejši.

Sestavine Australian Gold sprej gela

Aloe vera - pripomore k vlaženju kože, njeni regeneraciji
mineralna olja za zaščito - sem spada olje avstralskega čajevca, razna sadna olja ter sončnično olje

Ne vsebuje mineralnih olj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Akupresura, ki ji pravijo tudi 'akupunktura brez igel', je pogosto uporabljana in zelo učinkovita oblika terapije, pri kateri s prsti ali z roko (včasih pa tudi s komolcem, kolenom ali peto) pritiskate na enake točke na telesu kot pri akupunkturi. Akupresura naj bi bila starejša oblika akupunkture oziroma njena različica, razvita za ljudi, ki niso imeli ali marali igel. Načela obeh oblik terapij so enaka. Večino sodobnih oblik pa so vseeno razvili Japonci, ne Kitajci. Najbolj znana različica je shiatsu (to v japonščini pomeni 'pritisk s prsti'), druga imena pa so še do-in, jin-shen (ali shin) in shen tao.

Kjer uporaba igel ni mogoča - v nekaterih državah je celo prepovedana - kot metoda samopomoči, je akupresura najboljši način za doseganje učinkov, kakršne sicer ima pri lajšanju bolečin akupunktura (ti so izčrpno dokumentirani). Akupresura naj bi bila še zlasti učinkovita pri obvladovanju bolečin, ki so posledica mišičnokostnih in živčnih težav.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov