Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer, 15 mL

<strong>Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer je prvi samoporjavitveni losjon, ki se lahko uporablja za namene porjavitve na soncu ali brez. <br></strong> Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer je prvi samoporjavitveni losjon, ki se lahko uporablja za namene porjavitve na soncu ali brez.
4370 4370

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer je prvi samoporjavitveni losjon, ki se lahko uporablja za namene porjavitve na soncu ali brez sončnega obsevanja.

Australian Gold Duplicity bronzer tako vsebuje le kvalitetne in vrhunske sestavine, ki se vpijejo globoko v kožo ter jo porjavijo. Tako lahko losjon uporabite pred samim kopanjem ali drugon npr. na kolesarksem izletu.

Po nanosu bo vaša koža porjavela tekom celotnega dne.

ElimiScent je tehnologija izdelave kozmetičnega izdelka, ki pripomore k naravni samoporjavitvi, ob enem pa postopek izdelave omogoči tudi to, da se ob nanosu losjona ne sproščajo neprijetne dišave. Losjon vsebuje tudi ekstrakt kamilice ali alantoin, ki pripomore k hranjenju kože ter prijetni naravni samoporjavitvi.

Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer vsebuje

Aloe vero, naravno sončnično olje, olivno olje ter druge naravne kožne balzame;

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

DELFINOV ZAŠČTNI ZNAK

V 90. letih so tudi v Nemčiji ustanovili združenja za reševanje delfinov in po ameriškem inštitutu mednarodni nadzorovalni program za tune.

DIABETES MELLlTUS TIP 1

Sladkorno bolezen tipa 1 so nekdaj imenovali mladostniško sladkorno bolezen, kajti pojavi se v otroških ali mladostniških letih. Nastane zaradi določene avto imunske obolelosti, zaradi katere odpovedujejo celice, ki proizvajajo inzulin vtrebušni slinavki. Inzulin je pomemben za uravnavanje ravni sladkorja v krvi in celicah. Znamenja sladkorne bolezni so poleg visoke ravni krvnega sladkorja še huda žeja, pogosto uriniranje, volčja lakota, srbež, utrujenost in zmanjšana odpornost proti okužbam. Ker telo inzulina za uravnavanje ravni sladkorja ne more več samo proizvajati, ga je treba dodajati. Sladkorja v krvi mora biti ravno prav, da se človek dobro počuti in lahko opravlja vse svoje zadolžitve.

DIABETES MELLITUS TIP 2

Največkrat se pojavi v starosti, povzroči pa ga lahko tudi povečana telesna teža. Zaradi neuravnovešene presnove zahteva telo vedno več inzulina, da bi predelalo sladkor iz krvi (rezistenca na inzulin). Celice, ki proizvajajo inzulin vtrebušni slinavki, se pri tem počasi utrujajo. Pogosto pomaga hujšanje. Nosečnostni diabetes ustreza tipu 2.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov