Prehransko dopolnilo Sivke, 50 mL

<p>Prehransko dopolnilo Sivke.</p>

Prehransko dopolnilo Sivke.

447439 15476

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo Sivke.

Način uporabe

Vzemite 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1 dcl vode.

Sestava

Prava sivka; (lat. Lavandula Officinalis flos)

Rman; (lat. Achillea Millefolium herba)

Melisa; (lat. Melissa Officinalis folium)

Poprova meta; (lat. Mentha Piperita folium)

Hren; (lat. Armoracia Rusticana radix)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ker sem za pot do sebe izbral Gestalt, opuščam šesti pogoj, ki vključuje preseganje sebe, ko se posameznik doživlja tudi kot nadčutno bitje, vezano na razsežnosti zunaj časa in prostora. Pri tem ni nujna religiozna opredelitev, saj so npr. vzhodnjaške filozofije zunaj religioznih sistemov. Ker je smisel vezan na doživljanje in s tem na spoznanje, je lahko v osnovi doživljanja tudi katera koli religija, saj gre za prepričanja, ki temeljijo na verovanju. Navsezadnje sta vera in nevera stvar prepričanja.

Vsak pač opravičuje svoj svetovni nazor. Bolj ko je glasen pri oznanjanju svojega prepričanja, več nasprotnikov si bo ustvaril na drugi strani; pri tem ne manjka medsebojnega obtoževanja in sovražnosti, čeprav se na obeh straneh sklicujejo na strpnost. Zato je bolje, da se javna šola ne ukvarja s prepričanji, saj ni (naj ne bi bila) več svetovnonazorska ustanova. Šolarja naj ne nagovarja niti k religioznim prepričanjem niti k ateizmu, saj imamo pri nas z opredelitvami in delitvijo na »naše« in »vaše« slabe izkušnje. Končale so se s sovraštvom in poboji.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja