x
Vse kategorije
Australian Gold Sinfully Black 15x bronzer, 15 mL
Australian Gold Sinfully Black 15x bronzer, 15 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Australian Gold Sinfully Black 15x bronzer, 15 mL

Proizvajalec: Australian Gold
Australian Gold Sinfully Black je prijeten ter pregrešno temen Australian gold proizvod v obliki temnega bronzing losjona.
Cena: 5,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkabronzer

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Sinfully Black je prijeten ter pregrešno temen Australian gold proizvod v obliki temnega bronzing losjona.

Vaša prijetno temna barva je kakor nalašč za enostavno ter hitro porjavitev. Bodite ponosni na svoje teme, bogate barve. Izdelek vsebuje kar 15 različnih bronzerjev med drugim tudi olje semen navadne konoplje, olje črnega ribeza, olje oreščkov kukui ter druge negovalne in zaščitne vitamine, ki jih vaša koža potrebuje. Tako bo vaša koža prijetno omehčana, izredno mehka ter pregrešno potemnela.

15 divje temnih bronzerjev je kombinacija naravnih bronzer sestavin, ki zagotovijo takojšen temen rezultat in instantno ter zapeljivo porjavelost
Australian Gold Sinfully Black vsebuje tudi tako imenovane kožne mehčalce - to je visoka raven vitaminov in povsem naravnih olj, ki združujejo številne učinkovine za stabilizacijo barve ter ob enem omogočajo nastajanje mehke, gladke kože na nanešenih predelih.

Napredao sestava izdelka, vključno z aloe vero, zagotavlja intenzivno vlaženje kožne povrhnjice za najdlje trajajočo temne obarvanost.

Izdelek je prijetno aromatiziran, kože ne draži ter jo globinsko nahrani in prijetno obarva.

Priloge

Ali ste vedeli

Prekomerno delovanje ščitnice

Koga lahko bolezen prizadene?
Pri enem na približno 800 prebivalcev se pojavi prekomerno delovanje ščitnice. Dve tretjini bolnikov sta starejši od 35 let; ženske zbolijo okoli petkrat pogosteje kot moški.

Prekomerno delovanje ščitnice pravzaprav samo po sebi ni bolezen, ampak simptom obstoječe bolezni. Pogosto je vzrok avtonomna ščitnica, pri kateri telo ne more več nadzirati izločanja hormonov žleze. Prav tako pogost vzrok za prekomerno delovanje ščitnice je bazedovka, pri kateri ščitnico napade lasten imunski sistem in prisili prekomerno produkcijo hormonov. V redkejših primerih je vzrok lahko tudi rakova bolezen ščitnice ali celice črevesja, ki izločajo hormone. Zelo redko tumor v hipofizi (hipofizni adenom) spodbuja prekomerno izločanje hormona TSH, ki spodbuja ščitnico, da nenadzorovano izloča hormone. Tudi pri ljudeh z vnetjem ščitnice pogosto nastopi faza prekomernega delovanja. Ne nazadnje pa je lahko vzrok za težave tudi prevelika količina zaužitega hormona ščitnice.

Stres oslabi imunski sistem ali pa ga zmede do te mere, da se obrne proti lastnemu telesu - to se zgodi na primer pri avtoimunskih boleznih ščitnice (bazedovka).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkabronzer

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.