Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer, 15 mL

<strong>Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži. <br></strong> Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži.
446050 19305

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži.

Australian Gold Totally Beaching bronzer je hipoalergena formula, ki je namenjena vsem, ki imajo še tako občutljivo kožo. Eksotični bronzer tako vsebuje t.i. smoothie kompleks, ki obogati kožno povrhnjico z vlago ter jo ujame vnjeni strukturi.

Tako vas bodo vsi spraševali, kako ste pridobil tako privlačen ten kože telesa.

Naravni bronzer tako lahko uporabljate za notranjo ali zunanjo porjavitev površine kože.

Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer vsebuje

Ekstrakt tropičnih bronzerjev - naravna mešanica sestavin z močjo izjemne porjavitve.

Sadni smoothie kompleks - sestavine, ki so pripravljene iz sadnih ekstraktov ananasa, marelice ter drugih zeliščnih ter zelenjavnih ekstraktov.

vitalizirajoča mešanica ekstraktov - vsebuje vitamin E, vitamin B5 ter vitmain C, ki velja kot močan antioksidant.

Izdelek ne vsebuje umetnih dišav, ki bi delovale alergeno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prvi del delavnice naj obsega stik s seboj in poročanje o trenutnem čustvenem počutju, drugi del kratka napoved glede vsebine in takojšen prehod na preverjanje. Predlagam risanje krivulje učenja, podobno, kot so jo udeleženci že risali v 10. delavnici, le da naj k posameznim stopnjam krivulje dodajo odgovarjajoča čustva, ki jih poiščejo na priloženem abecednem seznamu čustev.

Med vsemi izbranimi čustvi naj podčrtajo deset najbolj odgovarjajočih in njihovo moč (izraznost) določijo tako, da ima najmočnejše čustvo deset točk, najšibkejše pa eno točko; med njima po točkah razvrstijo ostala čustva. Ko zaključijo, jim mentor pokaže, v katero od petih čustvenih stanj spada določeno izbrano in s točkami ocenjeno čustvo. Najlažje to opravi, če si iz tega priročnika na plakate preriše pet čustvenih stanj s pripadajočimi krivuljami, vendar brez nevrotransmiterskih in ostalih podrobnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov