Avenaforce kapljice, 100 mL

Vsebuje sok zeli svežega, cvetočega, biološko pridelanega navadnega ovsa. Vsebuje sok zeli svežega, cvetočega, biološko pridelanega navadnega ovsa.
287253 5927

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Najstarejših tradicionalni pripravek Alfreda Vogla.

En ml peroralnih kapljic Avenaforce vsebuje

 470 mg soka zeli svežega, cvetočega, biološko pridelanega navadnega ovsa (Avena sativa L., herba, rec. succus), etanol in prečiščeno vodo.

Jemanje

Odrasli in mladostniki nad 12 let:
Čez dan 3 - 5x dnevno 10 do 15 kapljic.
Pred spanjem pa 30 do 40 kapljic.
 
Avenaforce kapljice naj uporabnik nakaplja v vodo in popije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Vodnik za zdrave vene s pomočjo A.Vogla

Delo Alfreda Vogla je prežeto z načeli zdravega načina življenja in zdravljenja v skladu s spoštovanjem narave. Ta načela preraščajo v prepričanje, saj je to edini način, da se bodo ohranila tudi za prihodnje...

Preberi več...

Nordijska hoja krepi vene!

Telesna dejavnost je zelo pomembna za preprečevanje in zdravljenje bolezni ven. Nordijska hoja (hoja s posnemanjem gibov pri teku na smučeh) je koristna dejavnost, ker okrepi mišice v nogah in s tem...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Zaščita pred ustrahovanjem
Obstajajo ukrepi, ki pomagajo otroka tako v šoli kot doma zavarovati pred tem, da bi postal žrtev ustrahovanja ali da bi sam ustrahoval druge. Kot starši lahko povečate njegove samoobrambne mehanizme. Pomagajte mu povečati njegovo čustveno moč, pa se bo razvil v živahno osebnost, ki se bo na druge odzivala s toplino in se bo odlikovala po spretnostih, ki so potrebne za trajne prijateljske vezi.
Kaj lahko naredijo šole
Ko začnete iskati primerno šolo za svojega otroka - v zakup morate vzeti, da ne morete odstraniti vseh tveganj za pojav ustrahovanja v kateri koli šoli -, bodite pozorni na nekatere stvari, ki vam lahko olajšajo izbiro. Če je ravnatelj zelo topel človek, je to že dobro znamenje. V šoli bi morali imeti izdelano zelo učinkovito strategijo proti ustrahovanju. Veliko ljudi v Združenem kraljestvu je prepričanih, da smo pri vprašanju varovanja otrokovih pravic zelo napredni. Rada bi poudarila, da v primeru ustrahovanja v šolah nismo prav nič uspešni - še posebej neuspešni smo pri polovici vseh šolarjev, ki izjavljajo, da so bili žrtve ustrahovanja, številni med njimi v šoli.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja