Avene Cleanance Solaire zelo visoka zaščita pred soncem z ZF50+, 50 mL

Avene Cleanance Solaire zelo visoka zaščita pred soncem z ZF50+ je zelo visoka zaščita pred soncem, primerna predvsem za občutljivo mastno kožo z nepopolnostmi in imperfekcijami na površini kože. Avene Cleanance Solaire zelo visoka zaščita pred soncem z ZF50+ je zelo visoka zaščita pred soncem, primerna predvsem za občutljivo mastno kožo z nepopolnostmi in imperfekcijami na površini kože.
444146 15449

Ocene in mnenja

Opis

Avene Cleanance Solaire zelo visoka zaščita pred soncem z ZF50+ je zelo visoka zaščita pred soncem, primerna predvsem za občutljivo mastno kožo z nepopolnostmi in imperfekcijami na površini kože.

V središču programa Solar Cleanance SPF 50+, ekskluzivna formulacija Sunsitive, ki izhaja iz raziskave podjetja Pierre Fabre:

1. Patentirani filtrirni sistem, ki vsebuje samo 4 SONČNE FILTRE za zelo široko UVB-UVA zaščito, ki je stabilna in učinkovita dalj časa, ter ima optimalno toleranco na koži sami.

2. EDINSTVEN ANTIOKSIDANTNI KOMPLEKS (Pre-tokoferil + Pro-tavrin), za splošno celično zaščito pred oksidativnim stresom.

3. TERMALNA IZVIRSKA VODA AVÈNE, znana po pomirjujočih, vlažilnih in mehčalnih lastnostih.

Zahvaljujoč teksturi izdelka Cleanance Solaire SPF 50+ je to izdelek, ki na koži pušča neopazen zaključek. Formulacija, ki je obogatena z Monolaurinom, aktivnim regulatorjem sebuma, naredi vašo kožo še bolj tolerantno. Ultra lahka tekstura kožo matira.

Steklenička vsebuje Airles črpalko/pumpico:embalaža je tako izredno praktična, saj omogoča enostavno odmerjanje prave količine izdelka.

Za kakšno kožo je izdelek Avene Cleanance Solaire primeren?

- Mastna koža z nepopolnostmi.
- Preobčutljiva koža na sonce.
- Koža, ki je pogosto izpostavljena močni sončni svetlobi.

Vaša rutina za nego kože z idelkom Avene Cleanance Solaire

  • Nanesite čistilni gel Cleanance na navlaženo kožćo obraza, umijte in temeljito sperite
  • razpršite fino meglico Avene termalne vodice 
  • kožo vlažite in matirajte - nanesite Avene Cleanance Expert za hidracijo in tako zmanjšajte verjetnost nastanka madežev po površini obraza
  • na obraz nanesite Avene Cleanance Solaire 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Glede avtoritet v otroštvu je odgovor nedvoumen: od načina sporazumevanja je bilo odvisno, ali sem se je bal, jo zavračal ali sprejemal kot svetovalca. Ta vzorec nehote prenašam na tiste, ki jim zdaj predstavljam avtoriteto. Če želim, da bo moj šolar samostojen in brez megle v glavi, sem mu kot avtoriteta lahko le svetovalec na horizontalni ravni. Predvsem pa ga želim naučiti samoobvladovanja, postavljanja meje med seboj in drugimi  in iskanja opore v sebi, da bo znal sam reševati svoje probleme.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov