Avene cold krema za roke, 50 mL

Krema nudi rokam občutek ugodja in zagotavlja potrebno zaščito. Krema nudi rokam občutek ugodja in zagotavlja potrebno zaščito.
940402 2453

Ocene in mnenja

Opis

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Avene nega netolerantne in suhe kože

Netolerantna in k alergijam nagnjena kožaNekateri tipi kože so občutljivejši od drugih. Ne glede na to ali je koža netolerantna ali k alergijam nagnjena koža, zahteva posebno pozornost in prilagojeno nego,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Ljubezen

Če partnerja pazita na to, da drugemu z majhnimi, toda pogosto zelo povednimi besedami in gestami kažeta, kako pomemben in dragocen je, utrjujeta to, kar izoblikuje prijateljstvo: spoštovanje in radost ob skupnosti z drugim. Kar pri tem nastane, imenuje Gottman v analizi svojih študij »čustveni konto«, Na njem se knjiži vsak izkaz ljubezni, vsaka majhna pozornost kot plus. Ta čustvena hranilna vloga služi nato kot zagotovljena rezerva, ko enkrat nastopijo težji in napeti časi. Gottman meni, da tovrstni pari ostanejo tudi takrat čustveno povezani drug z drugim in se ne razidejo. S pomočjo privarčevanih in vknjiženih dobrih namenov pa jim lažje uspe ohraniti velikodušnost, zlasti takrat, ko nastane konflikt.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja