Avene nežno čistilno mleko, 200 mL

Avene nežno čistilno mleko je kakor nalašč za vse tiste osebe, ki cenijo vrhunsko kozmetično linijo ter bevsiljivo kozmetično teksturo čistilnega izdelka. Avene nežno čistilno mleko je kakor nalašč za vse tiste osebe, ki cenijo vrhunsko kozmetično linijo ter bevsiljivo kozmetično teksturo čistilnega izdelka.
205028 27897

Ocene in mnenja

Opis

Avene nežno čistilno mleko je kakor nalašč za vse tiste osebe, ki cenijo vrhunsko kozmetično linijo ter bevsiljivo kozmetično teksturo čistilnega izdelka.

Avene čistilno mleko tako nežno odstrani vse nečistoče ter posledice nanosov ličil ter drugih manikirnih sredstev. Izdelek je povsem kremaste ter nežne teksture, kožo obraza ne obremenjuje ter jo ne iritira. Mleko je do kože povsem nežno, ter je primerno tudi za najobčutljivejše tipe kože, ki so prekomerno suhi.

Avene blago čistilno mleko je kremaste teksture ter nežno in popolno čisti obraz in odstrani ličila.

Sestavine Avene mleka

termalna voda Avene - obogati ter globinsko vlaži in nahrani

vitamin E in sestavine za vlaženje kože - koža je zaščitena, obnovljena ter na videz zopet prijetno sijoča.

Avene blago čistilno mleko se uporablja pred nanosom  Avene blagega zaščitnega losjona za čiščenje kože. Skupaj z Avene blagim zaščitnim losjonom za čiščenje predstavljata nepogrešljiv duet  za nežno odstranjevanje ličil, ki ne spreminja hidro-lipidnega sloja kože.

Kdaj uporabiti Avene nežno čistilno mleko?

Izdelek je primeren za negovanje suhe do zelo suhe kože obraza. Kadar je koža prekomerno občutljiva je uporaba tega mleka zelo priporočljiva.

Delovanje Avene čistilnega mleka

Mleko obraz temeljito očisti, ga neguje ter odstrani vse nečistoče.

Uporaba Avene čistilnega mleka

Mleko nanesite na kožo obraza in sicer zjutraj in zvečer ter s pomočjo kozmetiče blazinice odstranite vse nečistoče. Zatem na blazinico nanesite Avene blagi zaščitni losjon za čiščenje  ter z njim obrišite kožo obraza. Umivanje obraza z vodo ni potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja