NovoPhane.DS šampon proti prhljaju, 125 mL

<strong>NovoPhane.DS šampon proti prhljaju je namenjen vsem z zmernim prhljajem, neprijetno srbečico na predelu lasišča, težave, kot so rdečica ter luščenje kože lasišča. </strong> NovoPhane.DS šampon proti prhljaju je namenjen vsem z zmernim prhljajem, neprijetno srbečico na predelu lasišča, težave, kot so rdečica ter luščenje kože lasišča.
22123 22123

Ocene in mnenja

Opis

NovoPhane.DS šampon proti prhljaju je namenjen vsem z zmernim prhljajem, neprijetno srbečico na predelu lasišča, težave, kot so rdečica ter luščenje kože lasišča.

Šampon NovoPhane.DS je namenjen nežnemu čiščenju in uravnoteženju dermalne flore na predelu las in lasišča. Pomaga odstraniti prhljaj in omejiti njegov nastanek. Vsebuje blažilne in vlažilne učinkovine ter pomirja pordelo, razdraženo ter srbeče lasišče.

Aktivne sestavine NovoPhane.DS pampona so sledeče: Octopiroks (Piroctone Olamine), cinkov pirition, salicilna kislina, natrijev laktat, citronska kislina, gliciretinska kislina, nežna čistilna baza. Sestavine ne spreminjajo pH las in lasišča.

Navodila za uporabo kozmetičnega šampona NovoPhane.DS

NovoPhane.DS šampon nanesite na omočeno lasišče ter ga spenite s pomočjo nežnega masiranja.

Za namene močnejšega delovanja šampona pa ga pustite delovati še nekaj minut (ali po navodilih zdravnika) in nanos nato sperite s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja