x
Vse kategorije
Avene Reflexe Dry zaščitna emulzija SPF 50, 30 mL
Avene Reflexe Dry zaščitna emulzija SPF 50, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Avene Reflexe Dry zaščitna emulzija SPF 50, 30 mL

Proizvajalec: Avene
Avene Reflexe Dry solaire ima zelo visoko zaščito, 50 +, primerna za zelo občutljivo kožo.
Cena: 19,86 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenvarovanje, vlaženje, zaščita
Težavauv sevanje

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Reflexe Solaire SPF50 nudi visoko zaščito pred soncem.

Avene reflexe emulzija vsebuje formulo z zelo visoko zaščito, 50 +, Dry touch tekstura pa omogoča takojšnje vpijanje in matirajoči efekt. Izdelek je povsem vodoodporen, koža pa je dobro zaščitena pred delovanjem UV žarkov.

Po nanosu je koža zaščitena predvsem pred UVA in UVB spektrom sončnega obsevanja.

Prednost kozmetične zaščite Avene Reflexe Dry je tudi ta, da kozmetični nanos ne pušča neprijetnih sledi, predvsem belih na površju kože. Bele sledi so ponavadi posledica prisotnih filtrov Titanovega dioksida ipd.. Reflexe emulzija tako nudi zares širok zaščitni spekter pred celotnim UV žarčenjem, vsebuje pa minimalno količino zaščitno protektivnih filtrov.

Primerna za:

vse tipe občutljive kože.

Zahvaljujoč njeni prilagojeni obliki, je mogoče zavarovati vsak del telesa, je praktična, vedno pri roki, ter vam omogoča, da se zaščitite pred soncem v vsaki situaciji.

Vsebuje tako imenovani foto zaščitni kompleks, ki nudi intenzivno zaščito pred ončnimi žarki, predvsem UV delom sončneg spektra in sicer v precej daljšem obdobju delovanja. Poleg okrepljene zaščite in prolongiranega delovanja je krema tudi močno antioksidativna, kar pomeni, da se učinkovito bori proti delovanju prostih radikalov, ki povzročajo propadanje celic, videz zgubane in poškodovane kože obraza in telesa.

Uporaba Avene Reflexe Dry emulzije

Izdelek nanesite cca 20 do 30 minut pred samim izpostavljanjem sončnim žarkom. Emulzijsko mešanico nanesite predvsem na področje obraza in vratu, nanašajte toliko izdelka, da boste v zadostni meri prekrili celotno področje.

Nanos protektivnega izdelka redno obnavljajte, saj boste le tako poskrbeli za redno in intenzivno zaščito kože pred delovanjem UV žarkov.

Posebno opozorilo: ne sončite se med 12:00 in 16.00 uro, saj je takrat samo obsevanje najmočnejše, količina UV žarčenja pa je takrat največja.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Menopavza

Beseda -rnenopavza- se navadno uporablja za opis življenjskega obdobja pri ženski med 45. in 55. letom, ko se plodno obdobje in menstruacija končata. Beseda dobesedno pomeni "konec menstruaciie«. Obdobju menopavze so upravičeno posvečali veliko pozornosti, saj je lahko precej dramatično. Zgodi se veliko sprememb: hormonske, telesne, duševne in čustvene ter očiten in neizogiben znak konec menstruacijskih ciklov. Da bi si povečali samozavest in zaupanje vase, moramo dobro vedeti, kaj se dogaja v našem telesu. Tako bomo lahko razumeli, da je mehanizem menopavze povsem normalen.

Menopavza je tesno povezana s pridobivanjem novega razumevanja in dozorevanjem, postavljanjem drugačnih standardov, izbiro novega življenjskega sloga ter razvijanjem novih mnenj in prioritet. Obdobje je lahko zelo nejasno ali pa sila enostavno. Črpati moramo iz rezerv dobre volje in zrelosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenvarovanje, vlaženje, zaščita
Težavauv sevanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.