Avene SunsiMed Eau Thermale zaščita, 80 mL

Avene SunsiMed Eau Thermale zaščita je medicinski pripomoček, namenjen koži, ki je preobčutljiva na sonce. Ščiti pred nastankom raka kože (razen melanoma) ln aktinične keratoze. Avene SunsiMed Eau Thermale zaščita je medicinski pripomoček, namenjen koži, ki je preobčutljiva na sonce. Ščiti pred nastankom raka kože (razen melanoma) ln aktinične keratoze.
916374 13552

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Simona **** 23. 06. 2017 18:22
Dobro mazljiv izdelek, enostaven nanos, perfektna zaščita - rezultat: brez opeklin Preberi več
Marija **** 8. 06. 2017 10:04
Dober izdelek Preberi več
Simona **** 8. 06. 2017 09:14
Izdelek je preizkušen - najbolj me pri avenu privlači to, da so farmacevtsko podjetje in imajo pojma... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Avene SunsiMed Eau Thermale zaščita je medicinski pripomoček, namenjen koži, ki je preobčutljiva na sonce. Ščiti pred nastankom raka kože (razen melanoma) ln aktinične keratoze.

Avene je razvili učinkovito zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem SPF 50 +, ki vsebuje učinkovit širokopasovni filter v povezavi z medicinsko zaščito pred soncem po imenu SunsiMed. To je optimalna zaščita pred poškodbami in slabimi ter negativnimi učinki sonca na kožo. Sončno obsevanje lahko povzroči številne neprijetnosti brez ustreznih zaščitnih ukrepov. Več varnosti za kožno površino pomeni zdravo staranje telesa.

Nadvse radi imamo sončenje!

Ljubimo sončenje! Topli žarki povzročajo občutke sreče, smo bolj uravnoteženi in ob enem tudi bolj aktivni. Toda nezaščitena koža in prekomerno uživanje na soncu povzroča številne negativne vplive na kožo. Škodljivo UVA sevanje povzroča prezgodnje staranje kože, medtem ko prekomerno UVB sevanje povzroča nepopravljive poškodbe DNK.

SunsiMed predstavlja popolno rešitev za kožo, ki je preobčutljiva na sonce. Zahvaljujoč ekskluzivnemu kompleksu foto-zaščitnih sestavin iz raziskovalnega dela podjetja Pierre Fabre, SunsiMed ob vsakodnevni uporabi ščiti kožo pred škodljlvlml posledicami izpostavljenosti sončnim žarkom.

  • Fotostabilna sestava filtrov za optimalno zaščito pred UVB - UVA žarki
  • Močan antioksidant pretokoferil za okrepljeno zaščito celic
  • Avene termalna izvirska voda, ki je znana po svojem pomirjajočem in antiiritacijskem delovanju.
  • Brez vonja in suh na dotik.

Dokazano deluje proti škodljivim vplivom sonca

  • Ščiti pred nastankom kancerogenih (razen pri melanomu) in prekancerogenih lezij pri aktiničnih keratozah.
  • Ščiti pred poškodbami na DNA zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom
  • Ščiti pred procesom fotostaranja
  • Ščiti pred oksidacijskim stresom zaradi izpostavljenosti UVA - UVB vidnim in infrardečim žarkom.

Uporaba Avene SunsiMed Eau Thermale zaščite

Vsak dan zjutraj nanesite na kožo obraza in čez dan na dele telesa, ki so izpostavljeni soncu. V primeru daljšega izpostavljanja soncu, močnega znojenja ali stika z vodo nanesite ponovno. Izogibajte se neposrednemu izpostavljanju kože sončnim žarkom, kožo zaščitite z oblačili in drugimi predmeti (klobuk, sončna očala, majica itn.).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Duhovnost (self) je razvojno najmlajša, stara morda nekaj deset tisoč let. Človeku omogoča zavedanje sebe (avtorefleksivnost) in s tem ozaveščenost, doživljanje in vrednotenje sebe ter dogajanj okoli sebe, da bi v njih prepoznal smisel lastne vključenosti vanje. Omogoča mu torej način presojanja, odločanja in reševanja problemov, s tem pa samostojnost, odgovornost, svobodo in ustvarjalnost. Duhovnost je proces vzdrževanja sebe kot osebnosti, vendar lahko deluje le v navezi s telesom in duševnost jo. Ker je nematerialna razsežnost, jo ljudje radi povezujejo z nadčutnim. V znanosti bi jo bilo najbrž lažje povezati s kvantno kot z linearno fiziko. Kvantni vakuum je npr. temeljna lastnost vesolja, ki povezuje vse z vsem. Tudi duhovnost je takšna, saj je povezovalni det osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja