x
Vse kategorije
TePe interdentalni gel s fluorom, 20 mL
TePe interdentalni gel s fluorom, 20 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

TePe interdentalni gel s fluorom, 20 mL

Proizvajalec: TePe
Interdentalni gel nanesemo s TePe interdentalno (medzobno) ščetko.
Cena: 6,99 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Interdentalni (medzobni) prostori in fisurni sistemi zob (grabenčki na griznih površinah zob) so najbolj tvegana področja za razvoj kariesa, saj so najtežje dostopna za čiščenje.

V medzobne prostore lahko TePe Interdentalni gel nanesemo s TePe interdentalno (medzobno) ščetko, na fisurne sisteme zob (grabenčke na griznih površinah zob) pa ga lahko nanesemo s TePe Interdentalno (mezdobno) ščetko ali s TePe Interspace™ ščetko. Gel ima gostoto, ki preprečuje razlivanje, embalaža pa je prilagojena tako, da je nanos TePe Interdentalnega gela s fluorom popolnoma enostaven. Pokrovček embalaže lahko uporabimo kot skodelico, kamor pomakamo ščetko.

Z nanosom gela začnite najprej pri zadnjih zobeh, saj je tam najbolj tvegano področje za razvoj kariesa. Gel nanašajte na dobro očiščene zobe in ga ne izpirajte. TePe Interdentalni gel s fluorom je razvit v sodelovanju z oddelkom za kariologijo, ki se ukvarja s preučevanjem kariesa (zobne gnilobe) na Sahlgrenski akademiji Univerze v Gothenburgu na Švedskem (Department of Cariology, Sahlgrenska Academy, University of Gothenburg, Sweden).

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Zato vas sprašujem: kako naj se tega lotim? Poskušam mu prepustiti čim bolj proste roke, dobro mi dene, če se lahko brigam za svoje stvari, saj imam kar precej drugih interesov.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.