Avene Thermale zelo visoka zaščita stik za ustnice ZF 50+, 3 g

Avene Thermale stik za ustnice z zelo visoko zaščito temeljito zaščiti vaše ustnice pred nevarnimi sončnimi žarki in jih tudi dobro navlaži. Avene Thermale stik za ustnice z zelo visoko zaščito temeljito zaščiti vaše ustnice pred nevarnimi sončnimi žarki in jih tudi dobro navlaži.
33076 33076

Ocene in mnenja

Opis

Avene Thermale stik za ustnice z zelo visoko zaščito temeljito zaščiti vaše ustnice pred nevarnimi sončnimi žarki in jih tudi dobro navlaži.

Značilnosti stika za ustnice

  • tudi za občutljive ustnice
  • zaščitni faktor 50
  • dodan čebelji vosek
  • nemastna formulacija

Delovanje Avene Thermale zelo visoke zaščite v stiku za ustnice

Tako kot kožo moramo tudi ustnice zaščititi pred nevarnimi sončnimi žarki. Ustnice se še posebno hitro izsušijo in razpokajo ter so tako še bolj dovzetne za nevarne posledice, ki jih prinaša sonce.

Z rednim nanašanjem Avene stika za ustnice , bodo vaše ustnice dolgotrajno zaščitene. Ob zaščiti pa stik za ustnice nudi tudi ustrezno vlaženje. Tudi če so vaše ustnice običajno občutljive in jim stiki za ustnice ne odgovarjajo, nanos Avene stika ne bo dodatno dražil ustnic.

Za tako učinkovito delovanje, so v raziskovalnih laboratoriji Pierre Fabre razvili poseben kompleks aktivnih sestavin. V stiku za ustnice so učinkoviti kompleksi fotozaščitnih filtrov, ki brez težav zaščitijo ustnice pred širokim spektrom UVA in UVB žarkov. Za zaščito celic poskrbi tudi antioksidativni kompleks, ki vsebuje pre-tokoferil in pro-tavrin. Za dodatno pomiritev občutljivih ustnic in dobro hidratacijo poskrbi dodan čebelji vosek.

Po dobri zaščiti in optimalnem vlaženju bodo vaše ustnice izgledale sveže in voljne. Na otip bodo prijetno mehke. Ker ima stik za ustnice Avene zelo prijetno teksturo, ki je topna in nemastna, na ustnicah ostane le lep prozoren zaključek.

Uporaba stika za ustnice

Stik za ustnice nanesite pred izpostavljenostjo soncu. Na ustnice nanesite 9 slojev. Nanos obnavljajte na vsaki dve uri in obvezno po vsakem kopanju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov