TePe Mini držalo z nitko

Zagotavlja še enostavnejše in udobnejše nitkanje. Zagotavlja še enostavnejše in udobnejše nitkanje.
522317 7699

Ocene in mnenja

Opis

TePe Mini držalo z nitko zagotavlja še enostavnejše in udobnejše nitkanje in je namenjeno predvsem tistim, ki se jim zdi klasično nitkanje prezahtevno. Vsakemu pakiranju je priložena torbica za TePe Mini držalo z nitko.
TePe Mini držalo z nitko ima na vrhu posebno oblikovan prostor, kamor zagrizemo z zobmi nasprotne čeljusti in nitko z lahkoto uvedemo v medzobni prostor. Zobna nitka na držalu je tanka in enostavno zdrsi tudi med zelo tesne kontaktne površine zob. TePe Mini držalo z nitko lahko zahvaljujoč močni kvalitetno izdelani nitki uporabite večkrat. Držalo je oblikovano tako, da se udobno prilega roki in omogoča več različnih prijemov.

Nitko nežno potisnite med zobe in bodite posebej previdni pri prehodu med stikom dveh zob. Pazite, da vam nitka proti dlesni ne zdrsne s preveliko silo, saj lahko dlesen poškoduje. Na začetku je potrebno nekaj vaje, vendar boste sčasoma dobili občutek.

Nitko premaknite vzdolž površine zob do začetka dlesni in jo pritisnite ob zobno površino, ki jo želite očistiti. Z žagajočimi gibi naprej in nazaj se pomikajte proti grizni ploskvi zoba (stran od dlesni).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

In seveda prihajajo nasveti od zunaj, od sorodstva, prijateljev in podobno: Moraš ga vreči iz hiše. Predobro mu je doma in dokler je tako zaščiten in ne čuti, kaj pomeni, če moraš sam zase prevzeti odgovornost, se tudi ne bo nič spremenilo.Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TePe TePe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja