Avene Tolerance Control pomirjujoča krema za obnovo kože, 40 mL

Avene Tolerance Control pomirjujoča krema za obnovo kože že v tridesetih sekundah po nanosu pomiri vašo kožo. Avene Tolerance Control pomirjujoča krema za obnovo kože že v tridesetih sekundah po nanosu pomiri vašo kožo.
33073 33073

Ocene in mnenja

Opis

Avene Tolerance Control pomirjujoča krema za obnovo kože že v tridesetih sekundah po nanosu pomiri vašo kožo.

Prednosti in lastnosti pomirjajoče kreme za obnovo kožo

  • za normalno do mešano kožo
  • primerna tudi za otroke od 2. leta naprej
  • kar 98% naravnih sestavin
  • brez dišav
  • ne vsebuje konzervansov

Delovanje Tolerance Control pomirjujoče kreme za obnovo kože Avene

Avene krema Tolerance Control je bogata regenerativna krema, ki ima izjemno pomirjujoč učinek. Blagodejno vpliva že v tridesetih sekundah po nanosu. Učinkuje tudi pri reaktivni, netolerantni in k alergijam nagnjeni koži. Ob rednem nanašanju Avene krema nadzira in vpliva na hiperreaktivnost kože.

Pomirjujoča krema z regenerativnim delovanjem zagotavlja tudi zelo dobro kožno ter očesno toleranco.

Učinkovitost kreme Avene Tolerance

Za takšno učinkovitost kreme poskrbi patentirana postbiotična sestavina, ki se pridobiva iz Avene termalne izvirske vode. Ta termalna voda ima že sama po sebi izjemne učinke pomiritve in sposobnost mehčanja kože. D-SENSINOSE prispeva k hitrem pomirjujočem učinku kreme. Koži ob blagodejnem delovanju povrne obdobje in odpravi neprijeten napet občutek kože. S Tolerance Control pomirjujočo kremo, boste ob regenerativnem učinku, kožo tudi ustrezno navlažili za kar do 24 ur.

Pomirjajoča krema za obnovo kože s 100% biomimetrično formulacijo, poskrbi za obnovo kožne pregrade že v 48 urah. Ta formulacija je izredno koži podobna, kar je razlog za tako hitro učinkovanje in tudi možnost dolgoročnega urejanja in nadzora nad hiperreaktivnostjo kože. Tehnologija Sterile Cosmetics omogoča, da je krema popolnoma brez konzervanov.

Uporaba pomirjujoče kreme za obnovo kože

Avene Tolerance Control kremo nanesite na obraz in predel vratu po temeljitem čiščenju kože. Za doseganje optimalnih učinkov, svetujemo uporabo zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja