Avocado.B12 roza krema, 200 mL

<strong>Avocado.B12 roza krema je kozmetični proizvod, ki se uporablja predvsem za nego suhe ter iritirane kože, kože z ekcemi ter tiste obolele za luskavico ali dermatitisi vseh vrst in obli</strong>k. Avocado.B12 roza krema je kozmetični proizvod, ki se uporablja predvsem za nego suhe ter iritirane kože, kože z ekcemi ter tiste obolele za luskavico ali dermatitisi vseh vrst in oblik.
506672 27620

Ocene in mnenja

Opis

Avocado.B12 roza krema je kozmetični proizvod, ki se uporablja predvsem za nego suhe ter iritirane kože, kože z ekcemi ter tiste obolele za luskavico ali dermatitisi vseh vrst in oblik.

Avocado.B12 krema je namenjena za uporabo vsem ljudem z najrazličnejšimi kožnimi tipi. Najbolje se obnese na normalni koži, njene učinkovite hranilne sestavine pa pripomorejo tudi deloma na vidnost gub ter gubic. Krema prinaša številne prednosti in koristi, ki jih boste spoznali le v primeru, da to revolucionarno kremo tudi preizkusite.

Lastnosti Avocado.B12 kreme

- je nekomadogena (ne maši por)
- ne vsebuje dodanih parfumskih sredstev
- ne vsebuje alergenov
- vsebuje le skrbno izbrane sestavine, ki nudijo dodano vrednost in dobro uporabniško izkušnjo

Glavne sestavine Avocado.B12 kreme

avokadovo olje - to je ena glavnih sestavin in aktivnih učinkovin kreme. Sadež avokada vsebuje številne hranilne ter vitaminsko mineralne komponente. Tako je bogat s številnimi B vitamini (vitamini B kompleksa), vitaminom K, C vitaminom. Vsebuje precej visoko vsebnost kalija ter fitosterolov, karotenoidov, zeaksantina ter luteina, ki je pomemben tudi za dober vid.
Avocado.B12 krema vsebuje 30 % delež avokadovega olja.

palmitoleinska kislina - ta sestavina blagodejno vpliva predvsem na poškodovano kožo obraza in telesa. Njena kemijska sestava je podobna sestavi sebuma in številnih lipidnih molekul na površini kože, zato deluje regenerativno ter se vgradi na predele kože, ki so poškodovani.

svetlinovo olje - velja za zelo pomembno sestavino kreme, saj vsebuje številne aktivne komponente, vključno z minerali in vitaminskimi snovmi, ki kožo regenerirajo ter nahranijo. Koža, kateri primankuje mineralnih in nutritivnih komponent je pusta, pogosto iritirana ter razdražena in rdečična. V kolikor je koža srbeča, se prekomerno lušči ter se čuti neprijeten občutek je uporaba tega kozmetičnega izdelka kakor nalašč za vas.

sečnina - velja za organsko sestavino, ki izboljša vlažnost in pomirja kožo telesa ali obraza. Sečnina velja za molekulo, ki privlači molekule vode v koži, zato je stalna spremljevalka krem, ki so namenjene hidrataciji kože telesa ter nog. Vsebnost sečnine znaša 3 %.

vitamin B12 z antioksidacijskimi lastnostmi, ublaži rdečično kožo ter pripomore k reševanju zapletov z atopijskim dermatitisom. B12 vitaminu pravimo tudi pantenol in spada v skupino B vitaminskih molekul. Pantenol v telesu opralvja številne vloge - med drugim sodeluje v procesu regeneracije ter glajenja kože obraza.

Ostale sestavine, ki jih krema Avocado.B12  vsebuje:
voda, glicerin, natrijev laktat, fosfo ter sfingolipidne komponente, citronska kislina, fenoksietanol, mlečna kislina, aminokislina serin, Metil glukoza seskvistearat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avocado.B12 Avocado.B12
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov