B15 Memory - pangamska kislina, 60 kapsul

B15 Memory - pangamska kislina, prehranski dodatek, ki ga je smiselno uporabljati sočasno s prehranskim dopolnilom Apricarc. B15 Memory - pangamska kislina, prehranski dodatek, ki ga je smiselno uporabljati sočasno s prehranskim dopolnilom Apricarc.
942626 23931

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

B15 Memory - pangamska kislina, prehranski dodatek, ki ga je smiselno uporabljati sočasno s prehranskim dopolnilom Apricarc.

Pangamska kislina je dragocen vitamin za človeško telo.

Ker je hranilo prisotno v skoraj vseh rastlinah, je bolje, da ga uporabljamo s hrano v njeni naravni obliki. Hkrati je dovoljeno tudi uporabljati biološko aktivne dodatke.

Sestava B15 Memory prehranskega dopolnila

(1 kapsula) - 300 mg mešanice B15 MEMORY: 100 mg gobe resasti bradovec v prahu (Hericium erinaceus), 70 mg kurkume v prahu (Curcuma longa), 50 mg ekstrakta Brahmi (Bacopa monnieri), 40 mg izvlečka rožnega korena (Rhodiola rosea), 20 mg ekstrakta ginka (Ginkgo biloba), 20 mg suhega pivskega kvasa (z vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki). Želatinasta ovojnica kapsule.

60 kapsul, neto količina: 23,8g ± 5%

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 15 let in nosečnice ter doječe matere. Uporabite kapsulo takoj po odstranitvi iz pretisnega omota. Ni primerno za osebe s povišanim krvnim tlakom. Primerno za bolnike s celiakijo (gluten v mg/kg ˂5,0).

Način uporabe in priporočeni odmerek B15 Memory prehranskega dopolnila

1 kapsula dvakrat (2x) dnevno pred obrokom. Kapsulo lahko pogoltnete v celoti in poplaknete z vodo ali pa njeno vsebino dodate hrani oz. stresete v vodo.

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli (PDV 69,9mg betaglukanov).

Primerno za dolgotrajno uporabo.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov