Bach Divji kostanj z belimi cvetovi bachova esenca v kapljicah, 20 mL

Divji kostanj z belimi cvetovi bachova esenca je primerna za vse tiste, ki jih obletavajo neželjene misli in se težje skoncentrirajo ter mislijo "po svoje". Divji kostanj z belimi cvetovi bachova esenca je primerna za vse tiste, ki jih obletavajo neželjene misli in se težje skoncentrirajo ter mislijo "po svoje".
505242 25630

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 27. 07. 2017 12:30
Bachove cvetne esence so prava hrana za dušo. Kostanj kot drevo so že naši predniki občudovali in ča... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Divji kostanj z belimi cvetovi bachova esenca je primerna za vse tiste, ki jih obletavajo neželjene misli in se težje skoncentrirajo ter mislijo "po svoje". To se zgodi v glavnem tedaj, ko nobeno trenutno zanimanje ni dovolj močno, da bi pritegnilo njihovo popolno pozornost.

V takih slučajih se dogaja, da nas naša misel omejuje in ni mogoče pobegniti iz začaranega kroga misli. Tovrstno stanje je lahko resnično problematično; misel na kaj drugega je lahko preobremenjena z mislijo na predhodne probleme. Misel na tovrstne probleme pa vpliva na zmožnost sprostitve, miru in zmožnost ter sposobnost treznega razmisleka.

Uporaba Bachovih kapljic

Dnevno vzemite po 2 kapljici bachovega pripravka ter ga kanite neposredno na površino jezika ali pa raztopino bachovih kapljic nakapajte v nesladkano tekočino oziroma v kozarec  vode.
Bachove kapljice zaužijte samoiniciativno in po potrebi.

Bachove kapljice lahko pripravite tudi sami

Tako pripravljena raztopina je uporabna dlje časa (vsaj tri tedne), priporočamo, da kombinirate največ 7 esenc in testirate, katera izmed možnih kombinacij vam nabolje ustreza.

Postopek priprave Bachovih kapljic
Pripravite si čisto 30 mL stekleničko, za pripravo raztopine iz kombinacije Bachovih cvetov.

V stekleničko nakapajte po 2 kapljici željenih Bachovih kapljic (izberite največ 7 različnih).

Vsebini mešanice kapljic dodajte mineralno vodo, nakar dodajte še konzervirno sredstvo, za daljšo obstojnost pripravka, ki je kar sadni kis oziroma alkoholni napitek (npr. konjak).

Uporaba tovrstnih Bachovih kapljic

Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice in sicer najmanj 4 krat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dieta z Bachovimi kapljicami!

Bachove kapljice za čustveno oporo pri hujšanju in dietah. Bachove kapljice kot pomoč pri dieti, detoksu in pri vzdrževanju zdravega načina prehranjevanja Raziskave kažejo, da se je v preteklih...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov