Mavala olje za obnohtno kožico, 10 mL

Obnohtna kožica lahko otrdi in se razcepi, če ni deležna vsakodnevne nege. Poleg tega poškodovana obnohtna kožica daje nohtom zanemarjen videz in tudi lepe roke so videti neurejene. Obnohtna kožica lahko otrdi in se razcepi, če ni deležna vsakodnevne nege. Poleg tega poškodovana obnohtna kožica daje nohtom zanemarjen videz in tudi lepe roke so videti neurejene.
19175 19175

Ocene in mnenja

Opis

Obnohtna kožica lahko otrdi in se razcepi, če ni deležna vsakodnevne nege. Poleg tega poškodovana obnohtna kožica daje nohtom zanemarjen videz in tudi lepe roke so videti neurejene.

MAVALA OLJE ZA OBNOHTNO KOŽICO ohranja njeno voljnost, mehča kožo okrog nohta in omogoča, da se jo nežno potisne nazaj. Zagotavlja brezhiben in negovan videz nohta. Lahko se uporablja na že lakiranih nohtih.

Navodilo za uporabo Mavala olja

Olje s čopičem nanesite okrog nohta, če je potrebno, tudi na konice. Masirajte obnohtno kožico s krožnimi gibi proti ležišču nohta. Pustite, da se vpije. Najboljši učinek dosežete, če olje uporabljate pred spanjem in pustite, da deluje ponoči.

Enkrat na teden oziroma pri manikiri nanesite ODSTRANJEVALEC OBNOHTNE KOŽICE in z MANIKIRNO PALIČICO, ovito v vato, nežno potisnite obnohtno kožico nazaj ter odstranite odmrlo kožo.

Opomba: Preden nadaljujete z manikiro, odstranite vse sledi OLJA ZA OBNOHTNO KOŽICO, da se lahko podlak in lak dobro oprimeta površine nohta.
Uporabno: 24 mesecev po odprtju tube.
Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine kozmetičnega izdelka

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Geraniol, Citronellol, Limonene, Eugenol, Linalool. [F91450/1]

Priporočamo uporabo naslednjih dodatnih izdelkov: MAVA+ krema za roke, Odstranjevalec obnohtne kožice, Mavapen olje za obnohtno kožico, Hoofsticks – plastična manikirna palčka, Manicure sticks – lesena manikirna palčka.

Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

LAJŠANJE BOLEČIN

• Ženske z osteoporozo hrbtenice imajo lahko močne bolečine v hrbtu, še posebej pri svežem osteoporotičnern zlomu vretenca. Zaradi tega pogosto potrebujejo močna zdravila proti bolečinam.

• Za lajšanje bolečin zaradi čezmerno ukrivljene hrbtenice, ki obremenjuje vezi in mišice, lahko zadoščajo že zdravila proti bolečinam, kot so na primer paracetamol in nesteroidna zdravila proti bolečinam. Dobite jih v lekarni brez recepta.

• Pri lajšanju bolečine lahko z različnimi metodami elektrostimulacije ali zdravljenja bolečin s pomočjo ultrazvoka pomagajo tudi fizioterapevti.

• Pri transkutani električni nevrostimulaciji ali TENS-u bolečino blaži draženje prizadetih živcev z električnim tokom.

• Komplementarne metode, kot sta na primer akupunktura ali uporaba toplih ali ledenih obkladkov, včasih omilijo težave, same bolezni pa ne zdravijo.

• Pomaga lahko tudi posvet s svetovalcem ali delovnim terapevtom, ki vam bo svetoval, kako si prilagodite vaš dom in delovno okolje, da boste karseda zmanjšali obremenitve in s tem bolečine. Tako so, na primer, priporočljivi stoli z visokim naslonjalom, ki podpirajo celotno hrbtenico, in trša vzmetnica, ki pa ne sme biti tako trda, da se ne bi prilagajala spremenjeni obliki vaše hrbtenice.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mavala Mavala
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov