Bach Original divji kostanj z rdečimi cvetovi, 20 mL

Bach Original divji kostanj z rdečimi cvetovi vodi iz pretirane zaskrbljeosti v zdrav tip zaskrbljenos Bach Original divji kostanj z rdečimi cvetovi vodi iz pretirane zaskrbljeosti v zdrav tip zaskrbljenos
547077 21074

Ocene in mnenja

Opis

Bach Original divji kostanj z rdečimi cvetovi vodi iz pretirane zaskrbljeosti v zdrav tip zaskrbljenosti.

Izdelek v obliki ekstrakta bachovih cvetnih odeval ter je predvsem primeren za vse tiste osebe, ki so pogosto zaskrbljne in jih pogosto skrbi predvsem zaradi drugih, skrb zase pa je povsem opuščena.
Bach Original divji kostanj z rdečimi cvetovi kapljice je primerno dopolnilo za vse tiste osebe, ki so pogosto izrazito zaskrbljene, trpijo zaradi različnih tipov strahov ipd. Pogosto je tovrstne osebe strah predvsem pred bojaznijo, da se jim bo karkoli hudega zgodilo ali pa, da se bo kaj hudega zgodilo vašim najboljižjim.

Navodila za uporabo Bachove esence:

Kanite 4 kapljici direktno v usta, lahko pa jih zmešate z tekočino - vodo ali pa kapljice kanete direktno na ustnico. Tako pripravljeno zaužijte večkrat na dan.

Pripravite lahko tudi razredčeno raztopino Bahovih cvetnih odeval, ki so različnih tipov. Kanite dve kapljici v kozarec ter nato dolijte čisto vodo ter počasi pijte tekom dneva.

Tako pripravljeno raztopino uporabljajte vsaj dva tedna do dva meseca.

Kapljice vsebujejo alkohol in sicer 27 %.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov