Bach Original hrast kapljice, 20 mL

Bach Original hrast kapljice je ekstrakt cvetnih odeval, ki ponese vaš organizem iz preobremenjenosti v lahkotnost. Bach Original hrast kapljice je ekstrakt cvetnih odeval, ki ponese vaš organizem iz preobremenjenosti v lahkotnost.
546674 21120

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bach Original hrast kapljice je ekstrakt cvetnih odeval, ki ponese vaš organizem iz preobremenjenosti v lahkotnost.
Izdelek v obliki ekstrakta bachovih cvetnih odeval ter je predvsem primeren za vse tiste osebe, ki si predvsem v primeru nemoči in bolezni venomer močno prizadevajo, da bi kar se da hitro ozdraveli.
So tip ljudi, ki se prizadea in se bori k izpoponjevanju svoje osebnosi, borijo se za vsakodnevno izpopolnjevanje in izpolnjujejo vsakodnevne dolžnosti.
Ne odnehajo in preizkusijo drugo za drugim sredstva in možnosti, da bi spet obvladali položaj. To počno tudi še potem, ko je njihov položaj videti brezupen.

Navodila za uporabo Bachove esence:

Kanite 4 kapljici direktno v usta, lahko pa jih zmešate z tekočino - vodo ali pa kapljice kanete direktno na ustnico. Tako pripravljeno zaužijte večkrat na dan.

Pripravite lahko tudi razredčeno raztopino Bahovih cvetnih odeval, ki so različnih tipov. Kanite dve kapljici v kozarec ter nato dolijte čisto vodo ter počasi pijte tekom dneva.

Tako pripravljeno raztopino uporabljajte vsaj dva tedna do dva meseca.

Kapljice vsebujejo alkohol in sicer 27 %.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov