Terra Nova set za razstrupljanje, 50 kapsul + 40 gramov

Terra Nova set za razstrupljanje je set dveh izdelkov pripravljen iz dveh proizvodov.<br> Terra Nova set za razstrupljanje je set dveh izdelkov pripravljen iz dveh proizvodov.
523496 26672
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 8. 04. 2017 11:59
Drži .... malce ceneje je pa res.... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

POSEBNA ZAHVALA: Za popust na izdelku Terra Nova se zahvaljujemo podjetju Avemed d.o.o. iz Ljubljane.

Terra Nova set za razstrupljanje je set dveh izdelkov pripravljen iz dveh proizvodov in sicer:
Terra Nova Sinergija za jetra ter
Terra Nova Zelena čistost
in sicer po promocijski ter izredno ugodni ceni.

Terra Nova sinergija za jetra

Vsebuje učinkovit kompleks namenjen zdravim, čistim ter opravilno sposobnim jetrom. Kombinacija hranil v prehranskem dodatku Terra Nova Sinergija za jetra je formulirana v tako imenovanem Magnifood kompleksu.

Uporaba prehranskega dopolnila
Prehransko dopolnilo naj uživajo predvsem odrasli in sicer do največ dve kapsuli na dan sočasno z obrokom hrane. Kapsule ne vsebujejo polnil, veziv ter morebitnih konzervirnih sredstev ali pomožnih snovi.

Terra Nova sestavine izdelka so pripravljene nan ačin , da je biološka razpoložljivost kar se da maksimalna, sestavine so ves čas hranjenja zaščitene pred delovanjem oksidacije in radikalskimi reakcijami. Kapsule in sestavine v njej omogočajo visoko topnost in s tem posledično že omenjeno visoko biološko razpoložljivost.

Terra Nova zelena čistost

Gre za prehransko dopolnilo, ki so mešanica vitaminskih in mineralnih snovi, ki so koristne za naše telo. Učinkovina v prehranskem dopolnilu je pripravljena na način, da je le ta kar se da najbolje biološko dostopna, visoko topljiva ter ob enem stabilna.

Uporaba dodatka Terra nova zelena čistost
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, pol čajne zličke dnevno, pri obroku.

Brez polnil, veziv ali drugih pomožnih snovi. Primerno za vegetarijance in vegane. Postopek s katerim tovarniško pridobijo ekstrakt je postopek liofilizacije ali zamrzovanja pri zelo nizki temperaturi. Topnost in posledično biološka razpoložljivost tovrstnega ekstrakta je precej izboljšana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TerraNova TerraNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja