x
Vse kategorije
Bach Popek divjega kostanja bachova esenca v kapljicah, 20 mL
Bach Popek divjega kostanja bachova esenca v kapljicah, 20 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bach Popek divjega kostanja bachova esenca v kapljicah, 20 mL

Proizvajalec: A. Nelson
Popek divjega kostanja bachova esenca je namenjena za vse tiste osebe ki se iz opazovanja ter vizualne zaznave ne naučijo zadosti in posledično potrebujejo dlje časa za učenje.
Cena: 12,80 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Popek divjega kostanja bachova esenca je namenjena za vse tiste osebe ki se iz opazovanja ter vizualne zaznave ne naučijo zadosti in posledično potrebujejo dlje časa za učenje.

Popek divjega kostanja bachova esenca je primerna za vse tiste, ki se težje učijo in potrebujejo za proces učenja dalj časa kot drugi oziroma težje pokažejo zanimanje za učenje in poglobitev.
V kolikor delate vedno iste napake, si težje zapomnite najrazličnejše malenkosti in podrobnosti potem je Popek divjega kostanja bachova esenca nalašč za vas.

V kolikor se čutite, da vas narava ni obdarovala z veliko inteligence in opazovanje napak drugih ljudi ne zadostuje ter vas ne obvaruje pred istimi spodrsljaji je Popek divjega kostanja bachova esenca primeren preparat.

Popek divjega kostanja bachova esenca je Bachova esenca narejena iz naravne izvirske vode ter divje rastoče rastline. Narejeno v sodelovanju z naravo. Izdelava tovrstne Bachove esence poteka po navodilih Edwarda Bacha - začetnika terapije z bachovimi cvetovi.

Uporaba Bachovih kapljic

Dnevno vzemite po 2 kapljici bachovega pripravka ter ga kanite neposredno na površino jezika ali pa raztopino bachovih kapljic nakapajte v nesladkano tekočino oziroma v kozarec vode.
Bachove kapljice zaužijte samoiniciativno in po potrebi.

Bachove kapljice lahko pripravite tudi sami

Tako pripravljena raztopina je uporabna dlje časa (vsaj tri tedne), priporočamo, da kombinirate največ 7 esenc in testirate, katera izmed možnih kombinacij vam nabolje ustreza.

Postopek priprave Bachovih kapljic
Pripravite si čisto 30 mL stekleničko, za pripravo raztopine iz kombinacije Bachovih cvetov.

V stekleničko nakapajte po 2 kapljici željenih Bachovih kapljic (izberite največ 7 različnih).

Vsebini mešanice kapljic dodajte mineralno vodo, nakar dodajte še konzervirno sredstvo, za daljšo obstojnost pripravka, ki je kar sadni kis oziroma alkoholni napitek (npr. konjak).

Uporaba tovrstnih Bachovih kapljic

Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice in sicer najmanj 4 krat na dan.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Dieta z Bachovimi kapljicami!

Bachove kapljice za čustveno oporo pri hujšanju in dietah. Bachove kapljice kot pomoč pri dieti, detoksu in pri vzdrževanju zdravega načina prehranjevanja Raziskave kažejo, da se je v preteklih 2 letih 82% odrasle populacije lotilo kakšne od... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Bachova esenca Encijan, 20 mL

12,80 €

Bach Elm brest bachove kapljice, 20 mL

12,80 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.