Bach Popek divjega kostanja bachova esenca v kapljicah, 20 mL

Popek divjega kostanja bachova esenca je namenjena za vse tiste osebe ki se iz opazovanja ter vizualne zaznave ne naučijo zadosti in posledično potrebujejo dlje časa za učenje. Popek divjega kostanja bachova esenca je namenjena za vse tiste osebe ki se iz opazovanja ter vizualne zaznave ne naučijo zadosti in posledično potrebujejo dlje časa za učenje.
544078 25628

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Popek divjega kostanja bachova esenca je namenjena za vse tiste osebe ki se iz opazovanja ter vizualne zaznave ne naučijo zadosti in posledično potrebujejo dlje časa za učenje.

Popek divjega kostanja bachova esenca je primerna za vse tiste, ki se težje učijo in potrebujejo za proces učenja dalj časa kot drugi oziroma težje pokažejo zanimanje za učenje in poglobitev.
V kolikor delate vedno iste napake, si težje zapomnite najrazličnejše malenkosti in podrobnosti potem je Popek divjega kostanja bachova esenca nalašč za vas.

V kolikor se čutite, da vas narava ni obdarovala z veliko inteligence in opazovanje napak drugih ljudi ne zadostuje ter vas ne obvaruje pred istimi spodrsljaji je Popek divjega kostanja bachova esenca primeren preparat.

Popek divjega kostanja bachova esenca je Bachova esenca narejena iz naravne izvirske vode ter divje rastoče rastline. Narejeno v sodelovanju z naravo. Izdelava tovrstne Bachove esence poteka po navodilih Edwarda Bacha - začetnika terapije z bachovimi cvetovi.

Uporaba Bachovih kapljic

Dnevno vzemite po 2 kapljici bachovega pripravka ter ga kanite neposredno na površino jezika ali pa raztopino bachovih kapljic nakapajte v nesladkano tekočino oziroma v kozarec  vode.
Bachove kapljice zaužijte samoiniciativno in po potrebi.

Bachove kapljice lahko pripravite tudi sami

Tako pripravljena raztopina je uporabna dlje časa (vsaj tri tedne), priporočamo, da kombinirate največ 7 esenc in testirate, katera izmed možnih kombinacij vam nabolje ustreza.

Postopek priprave Bachovih kapljic
Pripravite si čisto 30 mL stekleničko, za pripravo raztopine iz kombinacije Bachovih cvetov.

V stekleničko nakapajte po 2 kapljici željenih Bachovih kapljic (izberite največ 7 različnih).

Vsebini mešanice kapljic dodajte mineralno vodo, nakar dodajte še konzervirno sredstvo, za daljšo obstojnost pripravka, ki je kar sadni kis oziroma alkoholni napitek (npr. konjak).

Uporaba tovrstnih Bachovih kapljic

Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice in sicer najmanj 4 krat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dieta z Bachovimi kapljicami!

Bachove kapljice za čustveno oporo pri hujšanju in dietah. Bachove kapljice kot pomoč pri dieti, detoksu in pri vzdrževanju zdravega načina prehranjevanja Raziskave kažejo, da se je v preteklih...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov