BactoFlor 10/20 mikroorganizmi, 100 kapsul + GRATIS D vitamin

<p><strong>Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo z 10 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 20 milijard. <br /></strong></p>

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo z 10 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 20 milijard.

521566 21959

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 8
Ocena izdelka:
Neza **** 1. 04. 2019 08:08
Probiotike jemljem vsak dan. Preizkusila sem tudi Bactoflor in sem z njimi zelo zadovoljna. Priporoč... Preberi več
Mičo **** 13. 08. 2018 19:16
Ma za ta probiotik pa vse v superlativih - je res naj naj tako da potrošniki, dajte malce več denarj... Preberi več
Ana **** 20. 07. 2018 14:25
Probiotik res drag ampak zelo učinkovit. uporabljam ga redno in sicer 1 x na dan po kosilu.  Zadovol... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo z 10 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 20 milijard.

Količina bakterij v eni sami kapsuli je enaka količini bakterij, ki jih najdemo v kar 20 jogurtih skupaj.

Bactoflor 10/20 omogoča celovito oskrbo z pozitivnimi bakterijskimi kulturami. Bakterije se med sabo dopolnjujejo, njihova raznolikost pa preprečuje, da bi se kakšna izmed njih prekomerno namnožila.

Sestavine Bactoflor 10/20 dopolnila

Bactoflor 10/20 vsebuje kar 10 različnih bakterijskih kultur in sicer:

1. Bifidobacterium bifidum
2. Bifidobacterium breve
3. Bifidobacterium longum
4. Lactobacillus acidophilus
5. Lactobacillus casei
6. Lactobacillus reuteri
7. Lactobacillus rhamnosus
8. Lactobacillus plantarum
9. Lactobacillus lactis
10. Enterococcus faecium

Pripravek vsebuje tudi inulin, ki je prehrana bakterijskih kultur, da le-te dobro uspevajo. Številne bakterijske kulture v prehranskem dopolnilu resnično pripomorejo k dopolnjevanju optimalne bakterijske zasedbe v prebavnem traktu.

Odmerjanje

Odmerite po 1-2 kapsuli 1-2 krat na dan s kozarcem vode. 

Pomanjkanje bakterijskih kultur v prebavnem traktu lahko pomeni dominacijo ene vrste bakterij - to pa posledično težave za človeški organizem, kot njihov gostitelj.

Izdelek je primeren tako za vegetariance kot za vegansko usmerjene posameznike.

Agencija ni oziroma ne želi odobriti prav nobene zdravstvene trditve v sklopu mikroorganizmov - kljub temu pa uporabo mikroorganizmov zagovarjajo tako terapevtske ordinacije, njihov pozitiven učinek na številne dele organizma pa lahko preveri tudi vsak posameznik.

Črevesje velja za enega največjih organov, ki skrbi za ustrezen imunski odziv oziroma imunsko ravnotežje. Površina našega črevesja znaša neverjetnih 350 kradratnih metrov, kar ima na samo počutje organizma izreden vpliv.

Priloge

Dodatni opis

BactoFlor - o delovanju

BactoFlor vključuje skupino izdelkov z različnimi formulacijami, ki upoštevajo starostne in individualne pogoje črevesne flore. Jemanje Bactoflor kapsul je lahko posebej usmerjena in inovativna oskrba, saj so črevesne kulture in visoke koncentracije mikroorganizmov v veliko pomoč pri regeneraciji in dopolnjevanju črevesne flore.

Izdelki BactoFlor izpolnjujejo vse kvalitativne zahteve sodobnih mikroorganizmov z več inovativnimi lastnostmi, ki so opisane v nadaljevanju.

Delovanje HCL v želodcu

Da bi mikroorganizmi lahko uveljavili svoje lastnosti, morajo doseči črevesje v čim višji količini. Vendar pa so kot vsi mikroorganizmi tudi bakterijske kulture Bactoflora zelo občutljivi na nizek pH želodca in encime prebavnega trakta, zato praviloma večina kultur ne preživi prehoda skozi želodec.

Iz tega razloga se uporabljajo samo kulture BactoFlor, ki so pokazale, da skozi želodec prehajajo nepoškodovane. Zato so v te prehranskem dodatku še posebej robustne kulture, ki imajo koristno učinkovitost. Nadalje pred vplivi želodčnih sokov bakterijske kulture ščiti tudi inovativna ovojnica kapsule.

Potrebno je poudariti tudi, da pH v želodcu niha med dnevom in tudi v odvisnosti od vnosa hrane. Čeprav je vrednost pH tekom dneva med pH 1-2, se pH dvigne na vrednost 5-6 po obroku in nato zopet spusti nazaj na območje pH 1-3, ko vsebina želodca preide v tanko črevo.

V kislem stanju lahko le majhno število mikroorganizmov kolonizira želodec v koncentraciji 10-103 cfu / ml. Ko hrana vstopi v želodec, se pH želodčne vsebine hitro dvigne na> pH 4,0. Posledično se bakterije pomnožijo na približno 103-104 cfu / ml. V tem obsegu pH se BactoFlor kulture popolnoma in varno transportirajo skozi želodec.

Koncentracija (CFU) kultur

Izraz "CFU" pomeni enoto za oblikovanje kolonije in se uporablja kot izraz koncentracije mikroorganizmov. Ker se mikroorganizmi lahko koncentrirajo, je tudi število cfu na enoto (kapsula, tableta, vrečka) odločilna karakterna informacija o izdelku.

Število CFU enot jezelo pomembno merilo pri izbiri izdelk. Posamezni izdelki BactoFlor vsebujejo visoko koncentracijo CFU, skladno s študijami, večina pa zagotavlja optimalno dostavo kultur.

Večkombinirane kulture

Vsak izdelek BactoFlor vsebuje kombinacijo več različnih mikroorganizmov, od katerih vsak opravlja edinstvene, pomembne funkcije v prebavnem traktu.

Poleg učinkovitosti, ki je posledica velike količine bakterij, prehransko dopolnilo ponuja tudi to prednost, da je prav vsak predel črevesa oskrbljen z ustrezno količino specifičnih tipov bakterij.

Stabilnost pri skladiščenju z mikrokapsulacijo

Če imajo dostop do hranilnih snovi, kot denimo v mlečnih izdelkih, fermentiranih pijačah, v nekaj dneh in tednih izgubijo svojo aktivnost (sposobnost preživetja). Da bi izboljšali stabilnost mikroorganizmov do časa uporabe, se običajno le te posušjo in tako pripravimo koncentrat mikroorganizmov. Ta proces povzroči temeljito odstranjevanje vode, dokler se metabolizem mikroorganizmov praktično ne ustavi.

Takoj, ko pridejo v stik z vodo med porabo/konzumiranjem, se vrnejo v biološko aktivne mikroorganizme, ki lahko razvijejo lastnosti mikroorganizmov.

Toda tudi v liofiliziranem - posušenem stanju se sposobnost preživetja CFU postopoma zmanjšuje med shranjevanjem. Kulture, ki se uporabljajo v BactoFlor izdelkih, so zato dodatno mikrokapsulirane. Ta metoda še izboljša preživetje bakterijskih kultur, tako da prihaja v obdobju skladiščenja le do majhne izgube aktivnosti mikroorganizmov.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kandida, tempirana bomba!

Kandida je gliva, ki jo najdemo v organizmu slehernega človeka, toda dokler nam ne povzroča težav, se je sploh ne zavedamo. Če pa se razrase, spoznamo širok spekter njenega delovanja. Skoraj ni...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Prehrana za dobro počutje

Predstavljajte si kraj, kjer sklepi manj bolijo, kjer spomin in razum ostajata močna, težav   s prebavo je manj, dober nočni spanec   je pravilo, energijske ravni pa ostajajo presenetljivo mladostne - celo pri starosti 90 let in več. Tu je rak skoraj neznan. Ljudem arterije delujejo enako dobro pri 85 letih, kot so jim pri 18 - in verjetnost za srčni infarkt in možgansko kap je najnižja na svetu.  

Uživajte prehrano, obogateno s probiotiki, uživajte dobre probiotike in prebiotike.

Taki kraji obstajajo - na otnavi, na sončnem sredozemskem otoku Kreti in celo v sodobnih gospodinjstvih adventistov sedmega dne v Ameriki.  

Kaj imajo ti ljudje skupnega? Predvsem zdrav odnos in še bolj zdravo prehrano. Hrana, ki jo uživajo ljudje v teh rajih dolgoživosti,   bi vas presenetila. Prebivalec Okinave na dan povprečno človek zaužije skoraj ducat enot sadja in zelenjave, sedem enot rezancev, riža in drugih žit, za povrh pa tofu, ribe, morsko rastlinje in zeleni čaj. Mlečne izdelke in rdeče meso je redko videti. Zvečer prijatelji zvrnejo kozarec ali dva žganja iz feferonov.  

Jedilnik na Kreti je podoben, le da so namesto jedi iz soje glavni vir beljakovin perutnina in ribe, domačini pa srkajo domače rdeče vino. Enaka je zgodba pri adventistih sedmega dneva, le da oni večino beljakovin dobijo z jajci in oreški. Mnogi adventisti sedmega dne so vegetarijanci in vzdržni tudi od alkohola, tobaka in kave.

Zlasti pa v njihovi prehrani ni slane, sladke in predelane hrane, maslenih poslastic, sočnih zrezkov in gaziranih pijač v velikanskih kozarcih.

In koristi od življenja brez ocvrtega krompirčka, prelitega s sirom, rogljičev za zajtrk in megalomanskih količin sladkih pijač? Adventisti sedmega dneva, ki se zdravo prehranjujejo, živijo do 9,5 let dlje kot drugi Američani, pravijo raziskovalci, ki so spremljali prehrano in zdravje več kot 34.000 članov te krščanske ločine. Prebivalci Okinave imajo najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu - povprečni moški živi povprečno 77 let, ženska pa 85. In na Okinavi je proslavljalo svoj stoti rojstni dan več ljudi kot kjer koli drugje - 35 na vsakih 100.000. Na Kreti so imeli najbolj zdravi jedci za 25 odstotkov manjšo verjetnost, da bodo umrli v času štiriletne študije kot njihovi rojaki, ki so izbrali bolj sodobno prehrano.   »Menimo, da ima prehrana izjemno pomembno vlogo pri tem, kako   dolgo in kako zdravo, aktivno, neodvisno in srečno živijo   ljudje v teh delih sveta,«   pravi dr. Bradley Willcox iz Tihomorskega zdravstvenega raziskovalnega inštituta v Honoluluju in vodilni raziskovalec študije o dolgoživosti na Okinavi. »Nizkokalorična prehrana z malo maščobami in zasnovana na rastlinski hrani je ključ za podaljšanje pričakovane življenjske dobe in kar največje zmanjšanje tveganja vseh ohromljujočih zdravstvenih težav, ki spremljajo staranje.«  

Kar damo na krožnik in v usta, šteje več kakor to, ali ste se rodili z geni za dolgoživost ali ne. »Lahko imate gene kot mercedes, toda če ne boste zamenjali olja, ne boste zdržali tako dolgo kot ford escort, za katerega dobro skrbite,« pravi dr. Willcox.

Predlog: uživajte prehrano, obogateno s probiotiki, uživajte dobre probiotike in prebiotike.

Zdravstveni vodik za dolgo življenje

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov