BactoFlor mikroorganizmi za odrasle, 90 kapsul + GRATIS D vitamin

<p><strong>BactoFlor za odrasle velja za inovativno prehransko dopolnilo z 4 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 6 milijard v eni sami kapsuli. </strong></p>

BactoFlor za odrasle velja za inovativno prehransko dopolnilo z 4 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 6 milijard v eni sami kapsuli.

528625 12098

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vasiljka **** 18. 04. 2018 18:08
Tega jemljem - in brez heca... ti je ekstremno drag probiotik, vendar deluje...ma kaj bi s tistimi, ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BactoFlor mikroorganizmi za odrasle veljajo za inovativno prehransko dopolnilo z 4 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 6 milijard v eni sami kapsuli.

BactoFlor za odrasle omogoča celovito oskrbo s pozitivnimi bakterijskimi kulturami. Bakterije se med sabo dopolnjujejo, njihova raznolikost pa preprečuje, da bi se kakšna izmed njih prekomerno namnožila.

Lastnost bakterijskih kultur prehranskega dopolnila Bactoflor je, da so le-te zelo obstojne v prebavnem traktu, kar pomeni, da prispejo do tankega črevesa večinoma nepoškodovane ter v aktivni obliki.

Sestavine BactoFlor za odrasle

BactoFlor za odrasle vsebuje 6 različnih bakterijskih kultur in sicer:

1. Bifidobacterium longum
2. Lactobacillus acidophilus
3. Lactobacillus rhamnosus
4. Lactobacillus casei

Pripravek vsebuje tudi inulin, ki je prehrana bakterijskih kultur, da le-te dobro uspevajo. Številne bakterijske kulture v prehranskem dopolnilu resnično pripomorejo k dopolnjevanju optimalne bakterijske zasedbe v prebavnem traktu.

Pomanjkanje bakterijskih kultur v prebavnem traktu lahko pomeni dominacijo ene vrste bakterij - to pa posledično težave za človeški organizem, kot njihov gostitelj.

Izdelek je primeren tako za vegetariance kot za vegansko usmerjene posameznike.

Uporaba BactoFlor za odrasle

Odmerite 2 do 4 kapsule tekom celotnega dne - kapsule enakomerno razporedite čez celi dan. Kapsulo zaužite s kozarcem vode, da se ta hitro raztopi.

V kolikor kapsule zaradi različnih razlogov ne moremo pogoltniti, lahko vsebino le-te tudi strezemo iz kapsule in zaužijemo brez ovojčka.

Agencija ni oziroma ne želi odobriti prav nobene zdravstvene trditve v sklopu mikroorganizmov - kljub temu pa uporabo mikroorganizmov zagovarjajo tako terapevtske ordinacije, njihov pozitiven učinek na številne dele organizma pa lahko preveri tudi vsak posameznik.

Črevesje velja za enega največjih organov, ki skrbi za ustrezen imunski odziv oziroma imunsko ravnotežje. Površina našega črevesja znaša neverjetnih 350 kradratnih metrov, kar ima na samo počutje organizma izreden vpliv.

BactoFlor za odrasle ne vsebuje glutena, kvasa,laktoze oziroma snovi, ki bi lahko delovale alergeno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kandida, tempirana bomba!

Kandida je gliva, ki jo najdemo v organizmu slehernega človeka, toda dokler nam ne povzroča težav, se je sploh ne zavedamo. Če pa se razrase, spoznamo širok spekter njenega delovanja. Skoraj ni...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov