Bebivita instant sadni čaj, 200 g

<strong>Bebivita instant sadni čaj je živilo za posebne prehranske namene. </strong> Bebivita instant sadni čaj je živilo za posebne prehranske namene.
534781 15937

Ocene in mnenja

Opis

Bebivita instant sadni čaj je živilo za posebne prehranske namene.

Bebivita instant sadni čaj  je priročen čaj namenjen vsem nadobudnim malčkom ter otrokom. Čaj je izredno dobrega okusa, prijetno aromatiziran , otrok ga bo oboževal in se prijetno posladkal. Izdelek je primeren je za dojenčke od 6. meseca dalje in za otroke, ki radi pijejo osvežujočo pijačo. Vsebuje vitamin C.

Uporaba Bebivita instant čaja jabolko in melisa

Za dojenčke od 6. meseca starosti dalje
V stekleničko, ki je primerna za vašega otroka nasujte Bebivitin granulat in sicer po eno žličko granul, kar ustreza 4 gramom granulata. Dodajte 100 mL prekuhane vode, ki naj bo predhodno ohlajena na za pitje primerno temperaturo. Pred uporabo venomer preverite ali je temperatura tako pripravljenega napitka ustrezna.

Za otroke nad 12. mesecem starosti
V skodelico stresite 2 čajni žlički Sanovita granulata ali 8 gramov, nakar dolite 200 mL čiste vode, sobne temperature.

Opozorila ob uporabi Bebivita napitka

Bebivita granulat vsebuje ogljikove hidrate, kar pri daljšem pitju te tekočine lahko pomeni kvarjenje zob. Da bi se tovrstni poškodbi zob izognili poskrbite, da bo vsakodnevna higiena zob vašega nadobudneža redna in natančna. Otrok naj pije iz skodelice, čim prej naj se odvadi od pitja s flaško.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Sedem ključev, ki jih podrobno predstavljamo na naslednjih straneh, sestavlja najboljši nasvet za zdravo, srečno, živahno in dolgo življenje. Toda ko so naši izvedenci določali te ključe, so obenem opozorili, da je tako za dolgo življenje kot za dolgo zdravje izjemno koristnih tudi pet naslednjih dejanj. Zato zdaj ponosno predstavljamo te »dobitnike srebrnih medalj« pri nasvetih.

Pijte veliko vode. Po 60. letu se vaš občutek za žejo zmanjša, zato se morda ne zavedate, da ste žejni. Koristi pitja vode pa so velikanske - s petimi do osmimi kozarci vode na dan zmanjšate tveganje za smrtno nevami srčni infarkt za 54 odstotkov, obenem pa olajšate prebavo, spodbudite energijo in celo zmanjšate tveganje za raka dojk, prostate in debelega črevesja. Če ves dan počasi srkate vodo - ter pijete zeliščni čaj in veliko z vlago bogatega sadja in zelenjave - boste vsem celicam v telesu zagotovili potrebno tekočino.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bebivita Bebivita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja