x
Vse kategorije
Becutan krema za otroka
Becutan krema za otroka
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Becutan krema za otroka

Proizvajalec: Becutan
Becutan je cenovno ugodna otroška krema, ki vsebuje le kvalitetne sestavine, ki so skrbno izbrane, krema pa skrbno formulirana.
Cena: 2,11 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Katarina*** | 16. 06. 2012 02:00
/
Mastna krema,ki pomiri suho,razdraženo kožo.Pomaga tudi pri odpravljanju raznih izpuščajev. Idealna tudi kot zaščita kože pred mrazom.

Opis

Becutan je cenovno ugodna otroška krema, ki vsebuje le kvalitetne sestavine, ki so skrbno izbrane, krema pa skrbno formulirana.

Krema Becutan kožo učinkovito zaščiti ter intenzivno deluje kožno povrhnico vašega otroka. Krema Becutan je primerna za nego celotnega telesa.

Sestava Becutan kreme je popolnoma prilagojena potrebam najbolj občutljive otroške kože.
Prednost kreme Becutan je, da se krema hitro vpija in se lahko nanaša večkrat brez posebnih nevarnosti.

Izdelek Becutan je klinično in dermatološko testiran ter razvit v sodelovanju z dermatologi in pediatri. Priporočljivo za občutljivo kožo vseh starostnih obdobij.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Slabost in bruhanje med nosečnostjo

Kako si lahko pomagate sami?
Najpomembnejši ukrep v primeru bruhanja je zadosten vnos tekočin, ker s tem preprečimo dehidracijo. Nosečnica naj zaužije vsaj 2 litra tekočine dnevno in sicer nekaj požirkov vsakih 10 do 15 minut, namesto vode lahko pije tudi drugo tekočino (npr.limonada, razredčen sadni sok, blagi čaj). Pomemben je zadosten vnos vitaminov in mineralov, še posebej folne kisline, ki jo naj uživa v obliki samostojnega pripravka ali pa v kombi naciji z drugimi vitamini. Potrebno je opozoriti, da sta lahko slabost in bruhanje tudi stranski učinek nekaterih vitaminov ali mineralov (najpogosteje železa).

Obroki naj bodo pogostejši in manj obilni, želodec naj ne bo nikoli popolnoma prazen (manjši vmesni prigrizki so dobra rešitev), zjutraj naj si še v postelji privošči suh piškot. Odsvetu jemo uživanje pikantne in mastne hrane. Večina nosečnic s simptomi slabosti in bruhanja običajno bolje prenaša hrano, bogato z ogljikovimi hidrati in slano hrano. Izogibati se je potrebno hrani z močnim vonjem in okusom. Ugoden vpliv imajo tudi počitek in zmerna vadba, ingver v obliki praška, kapsul ali ekstrakta in limona pa sta znani naravni zdravili proti slabosti in bruhanju. Nosečnici z izraženo simptomatiko slabosti in bruhanja je potrebno nuditi čustveno oporo s strani družine in zdravstvenega osebja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.