Belfeet belspa šumeče tablete za noge z aromo, 25x10 g

Šumeče tablete z mentol aromo, ki se stopijo v vodi in globinsko čistijo kožo. Šumeče tablete z mentol aromo, ki se stopijo v vodi in globinsko čistijo kožo.
449211 10799

Ocene in mnenja

Opis

Šumeče tablete z mentol aromo, ki se stopijo v vodi in globinsko čistijo kožo ter dajejo stopalom izreden občutek olajšanja in sproščenosti. Kožo pripravijo na nego. Rahlo pospešijo lokalno rdečico, kožo prijetno odišavijo.

Aktivne sestavine so

citronska kislina - alfa hidroksi kislina, ki odstranjuje odmrle celice, s čimer kožo gladi in vlaži, pelin, ki regenerira, poprova meta, ki deluje regenerativno, drenažno ter sibirska smreka, ki deluje prijetno, vzpodbuja dobro vzdušje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Pomembno je vedeti
Je preobčutljivost za živila ali je alergija?

Pri alergiji je vedno udeležen imunski sistem, pri preobčutljivosti pa lahko manjka prebavni encim ali prebavni encimi, denimo laktaza. Ali pa otrok ne prenese naravnih biogenih aminov, kakršen je histamin (siri) ali teobromin (kakav) v prehrani. Telo se lahko tako odzove tudi na dodatke, kot so glutamat, benzoeva kislina in snovi za izboljšanje okusa. Pri malčkih je preobčutljivost za enostavna in osnovna živila najpogostejša.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Belfeet Belfeet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja