Belinal Superior prehransko dopolnilo, 30 tablet

Belinal je v Sloveniji razvito in izdelano naravno prehransko dopolnilo narejeno iz polifenolov navadne jelke.<br> Belinal je v Sloveniji razvito in izdelano naravno prehransko dopolnilo narejeno iz polifenolov navadne jelke.
499153 26903

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 17. 02. 2015 20:11
preizkušen prehranski dodatek - sam sem ga pričel uporabljati, da vidimo kako kakovosten je ta slove... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Belinal je v Sloveniji razvito in izdelano naravno prehransko dopolnilo narejeno iz polifenolov navadne jelke.

Belinal superior je povsem varno prehransko dopolnilo - dodatek prehrani, ki je razvito in izdelano v Sloveniji ter je plod vrhunskega znanja iz fakultete za farmacijo. V prehranskem dopolnilu Belinal superior si roke podajata narava in visoka tehnologija izdelave.

Belinal superior prehransko dopolnilo vsebuje ekstrakt navadne jelke oz. bolje rečeno polifenolne sestavine, ki jih jelka vsebuje in veljajo kot snovi, primerne za uravnavanje vseh nadstropij človeškega telesa.

Belinal superior je prehranski dodatek, ki vsebuje poli ter oligo fenolne sestavine. Les jelke prihaja iz neokrnjene narave kočevskih gozdov in iz tega pripravljajo v Sloveniji izvleček polifenolnih sestavin, ki so vgrajene v tablete v prehranskem dopolnilu Belinal superior. Za ekstrakcijo teh učinkovin iz jelkinega lesa se ne uporabljajo nevarna toksična organska topila temveč le navadna prečiščena voda, ki velja za učinkovoto topilo tovrstnih snovi.
Znanstveniki so v specifičnih delih lesa jelke odkrili povsem drugačno sestavo polifenolov kot v lubju.

Kaj vsebuje Belinal superior?

V prehranskem dopolnilu prevladujejo predvsem nizko molekularni polifenoli, ki imajo številne pozitivne učinke na organizem. V ekstraktu jelke prevladujejo predvsem fenolne kisline, lignani in flavonoidi, ki vsi delujejo podobno, kakor deluje vitamin C ali vitamin E (sta močna antioksidanta).

Vitamin C
Belinal superior vsebuje visoko koncentracijo tega za človeka pomembnega vodotopnega vitamina.

Kakšna je pomembna vloga vitamina C?
- ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter sodeluje celo pri sintezi nekaterih tkiv v telesu;

- ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter posledično zaščitijo pred propadom celic;

- vitamin C prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti;

Belinal superior prehranski dodatek prične delovati že zelo hitro po zaužitju, Ker je prehranskemu dopolnilu dodan tudi pospeševalec absorbcije se ključne aktivne sestavine absorbirajo že po 30 minutah od zaužitja prehranskega dodatka.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlpePharma AlpePharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja