Bema Bioecosan milo za intimno nego, 250 mL

Tekoče milo za vsakodnevno telesno higieno. Tekoče milo za vsakodnevno telesno higieno.
11046 11046

Ocene in mnenja

Opis

Tekoče milo za vsakodnevno telesno higieno. Namenjeno je posebej dehidrirani, izsušeni in razdraženi koži, ki je izpostavljena zunanjim dejavnikom. Učinkovito preprečuje možne težave, ki bi lahko razdražile kožo. Prav tako je milo učinkovito pri uporabi za osebno higieno, saj zahvaljujoč visoki vsebnosti aktivnih učinkovin ohranja naravno obrambo sluznice. Ta nežen izdelek obnavlja hidrolipidni plašč kože ter kožo osveži in jo naravno zaščiti.  

Glavne sestavine

olje sladkega mandljevca*, rastlinski glicerin, izvleček pečk črnega ribeza, Neemovo Olje*, ekstra deviško olivno olje*, izvleček olja čajevca*, vitaminE. 
*iz organske pridelave 

O liniji

Zaradi harmoničnega delovanja naravnih aktivnih sestavin prvovrstne kakovosti, se izdelki linije bioeco ponašajo z minimalno možnostjo nastanka alergij in zagotavljajo visoko učinkovitost in uporabnost končnemu uporabniku.

Glavne sestavine

Kreme BIOARTROX, BIOVENAX, BIOLENIX, BIOALOX, in BIOECOPUR vsebujejo: 
biomineralni kompleks, ki v sinergiji z ostalimi sestavinami deluje vlažilno in hranljivo ter zagotavlja boljše obnavljanje kože. 
tekočo emulzijo kristalov, ki omogoča kontinuirano in postopno prehajanje aktivnih učinkovin v kožo.
plantosome, ki so naravne aktivne učinkovine, sorodne koži, ki jih le ta dobro prenaša. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ozebline in omrzline

Poškodovana mesta rahlo povijte, ude imobilizirajte in poskrbite za prevoz v bolnišnico. Zelo pomembno je preprečiti, da bi že segreti del ponovno zamrznil. Če obstaja resna nevarnost ponovnega zamrzovanja, se za ogrevanje na terenu raje ne odločajte, ampak poškodovanca čim prej prepeljite v zdravstveno ustanovo oziroma na tak prostor, kjer bo zagotovljeno ogreto okolje.

Opozorilo: Zmrznjenih delov nikoli ne drgnite s snegom in jih ne skušajte segreti s suho toploto - npr. v bližini ognja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bema, Italija Bema, Italija
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja