Bema White emulzija za posvetlitev kože in pigmentnih madežev, 100 mL

Bema White emulzija je namenjena hitri posvetlitvi in korekciji pigmentnih madežev na površini kože telesa ter obraza. Bema White emulzija je namenjena hitri posvetlitvi in korekciji pigmentnih madežev na površini kože telesa ter obraza.
492043 25703

Ocene in mnenja

Opis

Bema White emulzija je namenjena hitri posvetlitvi in korekciji pigmentnih madežev na površini kože telesa ter obraza.

Koža je naš največji organ, ki skupaj z drugimi sistemi v telesu opravlja pomembne naloge - predvsem zaščitna vloga je tista najpomembnejša. Kakšen bo izgled kožne povrhnice je odvisno od našega zdravja, starosti, na izgled lahko vplivajo tudi hormonske ter druge spremembe.

Ena najopaznejših in pogostoma motečih sprememb na koži so pigmentni madeži oziroma pigmentne lise. Pigmetni madež pomeni lokalno čezmerno odlaganje rjavega kožnega pigmenta na omejenem mestu ponavadi zaradi prekomernega sončenja ter obsevanja z UV žarki, ki prihajajo od sonca.

Bema White emulzija z redno uporabo pripomore k nevtralizaciji tovrstnih lis na površini obraza. Pojavlja se nad ustnico, na površini obraza ali kjer koli na površini telesa.

Bema White emulzija učinkovito odstranjuje starostne pege in preostale pigmentne madeže na površini kože, ki nastanejo zaradi prekomernega sončenja, so posledica starosti ali jemanja določenih zdravil oziroma nastanejo v času nosečnosti.

Bema White emulzija temelji na povsem naravnih sestavinah in združuje nekatere učinkovite rastlinske izvlečke in sicer izvlečke: vednozelenega gornika in granatnega jabolka, arbutin in betain.

Prednosti Bema White emulzije

- emulzijo lahko uporabljate na obrazu in telesu
- sestavljena iz povsem naravnih sestavin
- hitro in učinkovito delovanje Bema White emulzije
- primerna za ženske in moške, ne glede na tip kože
- ne vsebuje gensko spremenjenoh organizmov
- izdelek je dermatološko testiran ter ne vsebuje parabenov, silikonov oz. težkih kovin

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bema, Italija Bema, Italija
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja