Bergland Aloe vera gel, 200 mL

Gel vsebuje 97% čistega soka aloe vere, ki je pridobljen s hladnim stiskanjem. Gel vsebuje 97% čistega soka aloe vere, ki je pridobljen s hladnim stiskanjem.
13751 13751

Ocene in mnenja

Opis

Gel vsebuje 97% čistega ekološkega soka aloe vere, ki je pridobljen s hladnim stiskanjem. Kožo oskrbi s hranilnimi snovmi, ki so pomembne za njeno regeneracijo.

Za intenzivno vlažilno nego normalne, suhe in občutljive kože; za blagodejno nego pordele kože; za nego kože po sončenju; normalizira problematično kožo.

Izdelek ne  vsebuje maščob, sintetičnih sestavin in barvil. 

Ne vsebuje

Sintetičnih dodatkov, maščob ter snovi živalskega izvora.

Uporaba gela Bergland Aloe Vera

Gel vtremo v kožo, po želji ali potrebi lahko nato uporabimo še kremo, olje ali losjon.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Nekaj nam mora biti jasno: da bi lahko rešili neko težavo, skupaj rešili, se morajo vsi udeleženi strinjati, da gre res za težavo, in tega tu nimamo.«

Mama: »Res je, in pri tem se s hčerko verjetno razlikujeva.« Juul: »Ne le verjetno, prav gotovo se pri tem razlikujeta.« Oče: »Menim, da že vsi vidimo neko težavo, vendar gledamo nanjo z različnih vidikov. Tudi zame je tu težava. Težko se zadržujem, težko izpolnjujem tisto, kar sva si zadala, se pravi, da najina hčerka sama odloča in sama odgovarja za šolske stvari, še posebej če potem pokličejo učitelji in rečejo, da so bile v šoli spet disciplinske težave ali da je spet dobila slabe ocene, o katerih prej nisva ničesar vedela. Tu si potem tudi nisva enotna, ali bi bilo bolje, da se še naprej drživa ob strani, ali pa bi vendarle morala poseči vmes. Sem spada tudi jutranje vstajanje. Pravzaprav smo se že zdavnaj dogovorili, da bo vstajala sama. Kljub temu pa si ne morem kaj, da ne bi zjutraj najmanj dvakrat stopil v njeno sobo in jo spomnil na to, da je čas, da vstane. Potem se jezim sam nad sabo, hkrati pa je vedno tako, da ji v zadnji minuti vendarle uspe pravočasno oditi od doma.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bergland Bergland
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov