Biocyte ELASTIN FORTE, 40 tablet

<p>Biocyte Elastin Forte je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi va&scaron;ega telesa<em style="font-family: 'Helvetica Neue'; font-size: 12px;">(On hold botanicals)</em></p>

Biocyte Elastin Forte je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi vašega telesa(On hold botanicals)

458082 29199

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Elastin Forte je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi vašega telesa (On hold botanicals).

Biocyte Elastin Forte je narejen predvsem iz elastina, ki je modificiran in zato posledično bolje absorbtiven. Molekule elastina veljajo za enen bolj zastopanih molekul v človeškem organizmu. Koži daje elastin potrebno elastičnost, čvrstost, gostoto ter predvsem odpornost. V koži se poleg omenjenega elastina nahaja še kolagen ter hialuronska kislina, ki so prav tako zelo pomembni gradniki kože.

Odmerjanje Biocyte Elastin Forte kapsul

Odmerite po 1 tableto 2 krat dnevno. Tableto pogoltnite s kozarcem vode.

Tretma z Biocyte Elastin Forte nadaljujte minimalno 30 dni pa vse do maksimalno 90 dni. 

2 tableti prehranskega dopolnila vsebuje

300 mg proteinov izoliranih iz 500 mg polžjega mesa

400 mg elastina izoliranega iz 500 mg ribjega elastinskega tkiva

Za koga je primeren Biocyte Elastin Forte?

Izdelek je primeren tako za ženske kot tudi za moške po 35. letu starosti. Po tem letu se prično videti prve gube in gubice, ki jih lahko s pravočasnim ukrepanjem zabrišete.

Rezultat uporabe prehranskega dopolnila je vidno izboljšanjesplošne elastičnosti kože, zmanjšana vidnosti gub in gubic, koža je vidno bolj zglajena ter napeta, znaki staranja so zabrisani.

Uporabite predvsem v primeru:

- da ste starejši od 30 let

- ko vaša koža ni več elastična

- da imate vidne strije

- da želite korigirati kožne predele, ki se prehitro starajo in izkazujejo vidne znake starosti

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja