Biocyte HYALURONIC FORTE 200 mg, 30 tablet

Biocyte Hyaluronic Forte je primeren za takojšnji učinek in gladko ter čvrsto kožo vašega obraza in za učinkovit anti age učinek. Biocyte Hyaluronic Forte je primeren za takojšnji učinek in gladko ter čvrsto kožo vašega obraza in za učinkovit anti age učinek.
488909 29187

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Hyaluronic Forte je primeren za takojšnji učinek in gladko ter čvrsto kožo vašega obraza in za učinkovit anti age učinek.

Biocyte Hyaluronic Forte je odlična anti age terapija, ki je primerna za vse ženske, predvsem v času, ko se pojavijo prve gubice. Za izgled kože lahko tako poskrbite tudi od znotraj.

Hialuronska kislina je velika mikro biološka molekula, ki pripomore k intenzivni hidraciji vaše kože obraza in sicer od znotraj ter velja za enega temeljnih gradnikov kože. Hialuronske kisline pa je z leti in s staranjem vse manj v koži, zato jo je potrebno redno nadomeščati.

Tako je Biocyte Hyaluronic Forte idealna izbira in dobro nadomestilo za hialuronsko kislino, ki ste jo na račun staranja že izgubili.

Uporaba Biocyte Hyaluronic Forte kisline?

Odmerite po 1 tableto na dan, ob prehrani s kozarcem vode. Obdobje jemanja tablet je 3 mesece, nakar lahko čez čas kuro zopet ponovite.

Prednosti in rezultati uporabe Biocyte Hyaluronic Forte

- izboljšana hidracija kože in viden anti age učinek

- zmanjšana je vidnost gub ter izboljša se splošna elastičnost kože

- anti aging učinek in filler efekt

- vidno zmanjšanje gub ob predelu očesnega zrkla

Rezultati uporabe Biocyte Hyaluronic Forte kapsul

- do 6 % zmanjšana globina izraznih gub in gubic obraza

- do cca 30 % izboljšana elastičnost kože obraza

- izboljšan volumen (filler efekt hialuronske kisline)

Za koga je hialuronska kislina v kapsulah primerna?

Predvsem za vse osebe po 35. letu starosti, saj po tem letu prične količina hialuronske kisline v kožnem tkivu počasi upadati, zato ga je potrebno redno nadomeščati.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja