Biocyte liposomalni Zn Cink, 60 kapsul

Biocyte Biocyte liposomalni Zn Cink je prehransko dopolnilo na osnovi liposomalnega cinka. Zahvaljujoč naravnim lastnostim cinka pripomore h krepitvi imunskega sistema. Biocyte Biocyte liposomalni Zn Cink je prehransko dopolnilo na osnovi liposomalnega cinka. Zahvaljujoč naravnim lastnostim cinka pripomore h krepitvi imunskega sistema.
542920 1656

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KOŽA, IMUNSKI SISTEM

Okrepljen imunski sistem

Biocyte Biocyte liposomalni Zn Cink je prehransko dopolnilo na osnovi liposomalnega cinka. Zahvaljujoč naravnim lastnostim cinka pripomore h krepitvi imunskega sistema. Ta element v sledeh je koristen tudi za tiste, ki želite izboljšati lepoto svoje kože. Mikroinkapsulirana tehnologija, ki se uporablja za proizvodnjo tega izdelka, zagotavlja visoko biorazpoložljivost cinka.

Liposomalni Zn Cink je prvi mikroinkapsulirani cink z ekskluzivno formulo.

Kakšne so prednosti mikroinkapsulacije?

Ta tehnološki postopek zagotavlja boljšo absorpcijo in veliko višje koncentracije aktivnih učinkovin v krvi. Aktivne učinkovine ščitijo sukrosomalne membrane, ki omogočajo, da gre UltraZin nepoškodovan skozi želodčno bariero. Ta micelarna tehnologija posnema metodo, ki jo uporablja telo samo, da lahko absorbira maščobe in v maščobah topne snovi.


UltraZin liposomalni cink

CINK pripomore k
-    normalnemu delovanju imunskega sistema;
-    zaščiti celic pred oksidativnim stresom
-    ohranjanju normalne kože, las in nohtov
-    normalnemu kislinsko-bazičnemu metabolizmu
-    normalnemu metabolizmu ogljikovih hidratov, makrohranil, maščobnih kislin in vitamina A ter normalni sintezi      proteinov
-    ohranjanju normalnih kosti
-    normalni sintezi DNK
-    normalni plodnosti in reprodukciji
-    ohranjanju normalnega vida
-    normalnim kognitivnim funkcijam
-    ohranjanju normalnih ravni testosterona v krvi
-    sodeluje v procesu delitve celic

Jemanje Biocyte Biocyte liposomalni Zn Cink dopolnila

1 kapsula na dan, s kozarcem vode.

Za koga?
Za tiste, ki želite okrepiti svoj imunski sistem.
Za vse, ki vam primanjkuje cinka.

Prehransko dopolnilo na osnovi cinka.

Sestavine Biocyte Biocyte liposomalni Zn Cink dopolnila

Maltodekstrin; omot kapsule (želatina); UltraZin liposomalni cink [cinkov oksid; preželatinizirani rižev škrob (Oryza sativa); emulgatorji: sukralozni estri maščobnih kislin, lecitini]; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [nano].

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

"Rad sem s tabo."
Način, kako ljubite svojega otroka zdaj, ter čustvene energije in lastnosti te ljubezni se neposredno prenašajo v odnose, ki jih ima vaš otrok z drugimi. Če ljubite na spontan način in ste pozorni, boste otroka 'usposobili', da bo imel enak odnos do drugih. Ce ste veseli otrokove družbe in to odkrito kažete, se bo zato tudi on sposoben veseliti družbe drugih. Če kažete toplino v zabavnih igrah z njim, se bo naučil tudi on biti dober družabnik pozneje v življenju.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja