Biocyte pH BASIC, 90 kapsul

<p>Prehransko dopolnilo z bazičnimi minerali.</p> <p>&nbsp;</p>

Prehransko dopolnilo z bazičnimi minerali.

 

29186 29186

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kislinsko-bazično ravnovesje

Biocyte pH Basic je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z obilico bazičnih mineralnih sestavin. Predvsem cinkovi ioni so tisti glavni gradniki prehranskega dopolnila, ki pripomorejo k njegovi učinkovitosti. Prehransko dopolnilo je formulirano v tako imenovan Oligosorb inovativen kompleks, ki pripomore k izboljšani in optimalni asimilaciji ter posledično k izboljšani biološki razpoložljivosti.

Prehransko dopolnilo vsebuje učinkovine, ki so mikro enkapsulirane in so plod raziskav francoskih laboratorijev Biocyte.

Uporaba dopolnila Biocyte pH Basic

Odmerite po 3 kapsule prehranskega dopolnila na dan, kapsule je smiselno jemati do 3 mesece. Kapsule aužijte s kozarcem vode.

Za koga je Biocyte pH BASIC primeren?

- za osebe, in želijo svoje telesne tekočine oplemenititi s potrebnimi mineralnimi snovmi

- za vse, ki jim primankuj sledečih mineralov: magnezij, kalcijev citrat, kalij, cink, vitamin D (vsebuje pa tudi ingverjev ter grenivkin ekstrakt)

Vitamin D - pripomore k normalizaciji kalcija v krvnem obroku. Pomanjkanja tega vitamina povzroči premajhno absorbcijo kalcijevi ionov, zato je sočasna uporaba nujna.

Kalcij - je element, ki je v človeškem organizmu zelo dobro zastopan in sicer signifikantno pripomore k metabolizmu, proizvodnji energije, je sestavni del skeletnega sistema, sodeluje pri krčenju skeletnih mišic in zelo pomembne srčne mišice. Izrednega pomena je tudi pri procesu delitve celic, njihovi replikaciji ter specializaciji celic-

Magnezij - deluje kooperativno s kalcijevimi ioni. Na sploh zmanjša splošno utrujenost ter izčrpanost, sodeluje pri normalnem delovanju imunskega sistema ter pripomore k delovanju mipic ter živčevja.

Kalij - pripomore k delovanju živčnega sistema, normalnemu delovanju mišičja ter k uravnavanju krvnega tlaka.

Cink - je poglaviten element, ki deluje na splošno kislinsko bazično ravnotežje ter ga uravnava. Vloga cinka je sicer širša, saj sodeluje pri sintezi DNK, pri imunskemu odzivu in še bi lahko naštevali.

Prehransko dopolnilo vsebuje še ekstrakt ingverja in grenivke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja