Bioeffect daytime krema - normalna koža, 30 ali 50 mL

Bioeffect Daytime krema je bila kot nalašč razvita kot dopolnitev izjemno učinkovitega seruma, z namenom da podaljšala njegovo delovanje ponoči.
15922 15922
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 28. 12. 2015 01:00
zaenkrat izjemno....prvič probala! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Bioeffect Daytime krema je krema, ki je bila posebej razvita kot dopolnitev in souporabo s serumom Bioeffect serum (dobavljiv v dveh količinah - 5 in 15 mL). Tako svetujemo, da podnevi uporabljate napredno Bioeffect kremo ponoči pa serum Bioeffect!

Bioeffect Daytime krema je bila kot nalašč razvita kot dopolnitev izjemno učinkovitega seruma, z namenom da podaljšala njegovo delovanje ponoči.

Bioeffect kremo uporabljajo vse tiste zadovolne uporabnice, ki želijo pomlajeno polt in bolj gladko kožo. Vsi Bioeffect izdelki vsebujejo celični aktivator EGF, ki ga najdemo v človeški koži in spodbuja njeno naravno sposobnost obnavljanja. EGF aktivator pa pridobivajo iz izbranih ječmenovih semen s posebnim biotehnološkim postopkom, ki je v procesu pridobivanja patentne zaščite.

Prednosti kreme Bioeffect

- Koži vrača mladosten sijaj
-Kožo navlaži in jo učvrsti
-Ne vsebuje parabenov
-Primerna je za vse tipe kože

Sestavine kreme Bioeffect

Aqua
Caprylic/Capric trygliceride
Butylene glycol
C12-20 acid PEG-8 ESTER
Cetyl alcohol
Phenoxyethanol
Potassium cetyl phosphate
Carbomer
Dimethicone
Ethylhexylglycerin
Chlorphenesin
Sodium hydroxide
Disodium EDTA
Parfum (Fragrance)
Sodium hyaluronate
Hordeum vulgare seed extract
EGF (Transgenic barley  sh-Oligopeptide-1)

Priloge

Sestavine

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CARBOMER, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHLORPHENESIN, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM, SODIUM HYALURONAT, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Še pred sto leti so ljudje povprečno umirali v svojih štiridesetih letih. Pred 20. stoletjem je bil za večino ljudi življenjski ciklus veliko krajši. Delati so začeli okoli osmega ali desetega leta, pri petnajstih so že imeli otroka. Pri tridesetih so bili stari starši in pri štiridesetih je bilo njihovo telo zlomljeno, polno bolečine in v končnem zatonu.

Danes je večina ljudi, ki dopolnijo 40 let, prepričanih, da še niso na polovici svoje življenjske poti. Nekateri so pravkar postali starši, drugi so končno začeli svojo »pravo kariero«. Dr. Dilip Jeste, šef Oddelka za geriatrično psihiatrijo na Univerzi Kalifornija v San Diegu, pravi: »Pred sto leti bi bilo neumno 45-letnike imenovati, da so v srednjih letih. Vendar,« dodaja, »bi bilo to prav tako neumno tudi danes.«

»Kaj pa so srednja leta?« se sprašuje. Glede na to, da je povprečna življenjska doba skoraj 78 let in da so ljudje, starejši od 85 let, najhitreje rastoči del prebivalstva v večini držav, kako reči, kdaj smo na sredini svojega življenja? Zlasti, ker naša modrost, sposobnosti cin prispevki k družbi pogosto šele začenjajo cveteti v 40. in 50. letih.

Pete Townsend iz slavne rock skupine Who je bil star komaj 20 let, ko je leta 1965 skoval naslednje besede: »Upam, da bom umrl, preden postanem star.« Ta fraza je postala geslo cele generacije. Več kot 40 let pozneje Townsend in skupina Who še vedno ustvarjajo nove energične rockovske albume in nastopajo na turnejah po svetu. Morda izgledajo starejši, toda njihova energija in odnos do življenja nista. Sporočilo? Biti star, ni več povezano s številom let, ki ste jih preživeli.

Kaj torej pomeni beseda »star«? Stara je bila vaša prababica, ki je bila skrivljena, tresoča in ji je spomin že močno pešal. Stari so ljudje, ki jih je vitalnost že davno zapustila in so ostali na vozičkih v domovih za ostarele. Star je osamljen, utrujen starejši gospod, ki ostaja doma in se ves dan pred prižganim televizorjem pogovarja z mačkami.

V si drugi med nami pa komaj začenjamo.

Priljubljeni izrazi, kot so »proti staranju« in »za dolgo življenje«, so zavajajoči. Namigujejo, da je cilj zdravega življenja dodati več let našemu življenju. In v resnici lahko dodate več let k svojemu življenju, če živite zdravo in optimistično. Nekateri znanstveniki domnevajo, da je človeško telo, če ga popolnoma vzdržujemo, sposobno vzdržati 120 let, preden ga narava končno izda.

Toda kot smo že omenili, sodobna zdravstvena oskrba in življenjski slog že omogočata življenje v zreli starosti, veliko višji od naših prednikov. Danes niso cilj le dodatna leta, temveč dolgo zdravje.

Dolgo zdravje pomeni, da ste živahni, ustvarjalni, čili in krepki v vsaki starosti, pa naj bo to 44, 58, 72, 85 ali 94 let. To je zavedanje, da bomo sicer vsi nekega dne umrli, vendar ni nujno, da bosta zadnje poglavje našega življenja nemoč in betežnost.

To pomeni, da ne sprejemamo, da so bolezni staranja - bolezni srca, artritis, izguba spomina, Alzheimerjeva bolezen, diabetes in tako naprej naša usoda. Dolgo zdravje pomeni, živeti aktivno, zdravo in srečno življenje, usmerjeno k cilju - od zdaj pa vse do naših poslednjih dni.

Zveni idealno, kajne?

Še bolje pa je, da dolgega zdravja (kot boste odkrili v nadaljevanju te knjige) ne dosežemo

z goltanjem tablet, obiskovanje zdravnikov ali začetkom še enega uradnega programa telovadbe. Staranje ni bolezen, ki bi jo zdravili z zdravili, niti proces, ki se ga da preprečiti z zanikanjem, žrtvovanjem ali trdim delom. Ne, doseganje dolgega zdravja je postopek, ki ga je treba spoštovati in v njem uživati. Kot boste prebrali vedno znova, je pot do dolgega življenja aktivno in srečno življenje vsak in sleherni dan.

Z drugimi besedami: najboljša pot do veselja, energičnosti in zdravja v prihodnje je živeti veselo, energično in zdravo zdaj.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja