x
Vse kategorije
Eucerin Sun Sensitive Protect  fluid za zaščito otroške kože pred soncem z ZF50+, 50 mL
Eucerin Sun Sensitive Protect fluid za zaščito otroške kože pred soncem z ZF50+, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Eucerin Sun Sensitive Protect fluid za zaščito otroške kože pred soncem z ZF50+, 50 mL

Proizvajalec: Eucerin
Eucerin Sun Sensitive Protect fluid za zaščito otroške kože pred soncem z ZF50+ omogoča vrhunsko sončenje namenjeno za otroke v priročnem pakiranju.
Cena: 6,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Sun Sensitive Protect fluid za zaščito otroške kože pred soncem z ZF50+ omogoča vrhunsko sončenje namenjeno za otroke v priročnem pakiranju.

Otroški fluid Eucerin intenzivno pomirja in globinsko zaščiti občutljivo kožo ter posledično zmanjšuje tveganje za dolgotrajne poškodbe kože. Primeren tudi za atopično kožo.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija ponuja zelo visoko faktorsko zaščito  pred UVA / UVB svetlobo. Ta zaščitni izdelek omogoča tudi popravilo DNA, ki se nahaja v sami koži.

Prednosti Eucerin Sun Sensitive Protect fluida

  • intenzivna zaščita,
  • visok zaščitni faktor
  • zaščita pred UV žarčenjem
  • priročno, žepno pakiranje
  • podpira popravilo DNA molekul in predvsem njihovo zaščito
  • vodoodporna formulacija
  • brez neprijetnih in alergenih dišav

Težava je UV žarčenje

UV svetloba je pogosto glavni vzrok za sončne opekline, vendar lahko visoko intenzivna vidna svetloba sproži nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo nadaljnje težave, staranje kože in poškodbo DNA molekul.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ je intenzivna sončna zaščita, namenjena predvsem otrokom in je posebej oblikovana tako, da pomirja občutljivo kožo in jo zaščiti pred sončnimi opeklinami in dolgoročno škodo, ki jo povzroča sonce. Zaščitni fluid je tako primeren tudi za atopično kožo otrok. Advanced Spectral Technology združuje širokospektralne in fotostabilne UVA / UVB filtre1 za zelo visoko UV zaščito z dodatkom sestavine Licochalcone A za nevtralizacijo prostih radikalov, ki jih povzročajo UV in vidna svetloba.

Krema za sončenje za otroke vključuje tudi Glycyrrhethic Acid (kislinska molekula), ki podpira kožni mehanizem za popravilo DNA. Neparfumirana in izjemno vodoodporna je le ena izmed prednosti kozmetično zaščitnega izdelka.

Izdelek Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ je klinično in dermatološko preverjen, je primeren za občutljivo kožo, primeren za vse otroke z atopijskim dermatitisom.

(1) Upoštevanje visokih standardov za zaščito UVA in UVB, ki jih je določila družba Cosmetics Europe. Stopnja UVA zaščite je višja od priporočila EU.

Uporaba izdelka ter posebna priporočila

Za namene 100 % zaščite pred UV žarki uporabljajte oblačila, kjer je le mogoče, da zaščitite mlado kožo pred soncem. Za nepokrita področja kože je pomembno, da uporabite zadosten nanos zaščitnega izdelka.

Za nanos lahko uporabite kar svojo dlan in sicer tako, da ocenite, koliko losjona naj se uporabi: 1 odmerek naj ustreza dolžini enega prsta vašega otroka.

Splošno pravilo za nanos zaščite

Starost 3-5: Za vsako območje (2-11) uporabite 1,5 odmerka proizvoda, ki bo izpostavljen sončni svetlobi. Za namen zaščite za obraz in vrat (površina 1) uporabite 2 odmerka.

Starost 6+: Za vsako področje (1-11) uporabite dva odmerka izdelka (predeli telesa so prikazani na spodnji sliki), ki bo izpostavljen sončni svetlobi.

Območja so:
1. obraz in vrat
2 in 3. Obe roki
4. Prsni koš
5. predel želodca
6 & 7. Vrh noge (spredaj in zadaj)
8 in 9. Spodnji del nog (spredaj in zadaj) + stopala
10. predel pleč in zgornji del hrbta
11. Spodnji del hrbta

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.