Bioeffect EGF Essence hidratantna nega, 100 mL

Bioeffect EGF Essence hidratantna nega je popolnoma nov in revolucionaren izdelek iz skupine Bioeffect izdelkov. Njegova aktivna vloga v procesu vlaženja in regeneracije kože je fenomenalna. Bioeffect EGF Essence hidratantna nega je popolnoma nov in revolucionaren izdelek iz skupine Bioeffect izdelkov. Njegova aktivna vloga v procesu vlaženja in regeneracije kože je fenomenalna.
30978 30978
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Bioeffect EGF Essence hidratantna nega je popolnoma nov in revolucionaren izdelek iz skupine Bioeffect izdelkov. Njegova aktivna vloga v procesu vlaženja in regeneracije kože je fenomenalna. 

Bioeffect EGF Essence - kaj je to?

Namen EGF Essence je predvsem hidracija kože in vnos aktivnih sestavin, ki jih vaša koža vedno potrebuje. Izdelek predstavlja predvsem lahkotno esenco, katere bistvo je predvsem intenzivno vlaženje, kar omogoča lažje prodiranje vseh sledečih aktivnih sestavin kozmetičnih izdelkov Bioeffect. Po nanosu esence Bioeffect je absorbcija sestavin predvse pa EGF izrazito lažja. 

Delovanje serumov in aktivnih krem - tudi krem drugih kozmetičnih znamk je preprosto bolj izrazito in temeljito. 

Esenca in njena edinstvenost

Esenca nasploh kožo globinsko hidrira - to je poglavitna lastnost vseh kozmetičnih esenc. Lastnost Bioeffect kozmetične esence pa je poleg intenzivnega vlaženja tudi pospešitev in stimulacija dermalnega EGF faktorja. 

EGF faktorj v koži je izrazitega pomena - je faktor, ki je koži lasten in je faktor, ki ga je s staranjem vse manj, zato je izredno pomembno, da se redno nadomešča s pomočno Bioeffect kozmetičnih rutin. 

Rastni faktor EGF ima vpliv na kolagen in elastin, oba pa sta vezivni tkivi, ki dajeta koži polnost in prijetno elastičnost, voljnost kože. 

EGF rastni faktor temelji na ekstraktu ječmena, zato je uporaba kozmetike Bioeffect še kako naravna in prijetna. 

Uporaba Bioeffect EGF Essence hidratantne nege

Pred uporabo negovalne esence poskrbite predhodno za intenzivno čiščenje kože obraza z negovalnim tonikom. Tonik nanesite na kozmetično vatko ter s prijetnimi gibi odstranite vse nečistote, ki se nahajajo na površini kože. 

Po potrebi lahko uporabite še vulkanski piling, ki kožo obraza očisti vseh odmrlih in neaktivnih celic. 

Po čiščenju kože obraza sledi nanos Bioeffect EGF Essence hidratantne nege. Uporaba tega proizvoda naj sledi šele takrat, ko je koža vašega obraza izrazito čista. 

Esenco nanesite v obliki 2-4 pljuskov (manjša količina izdelka, ki ga nanesete v jamico roke). 

Nadaljujte z Bioeffect EGF serumom ali vlažilno kremo.

Se že veselite, da jo boste preiskusili?

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov