Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretma, 2x15 mL

Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretma - zaustavite znake staranja kože s to edinstveno, luksuzno formulo. Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretma - zaustavite znake staranja kože s to edinstveno, luksuzno formulo.
13037 13037
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretma je za vse tiste kožne tipe, ki potrebujejo globinsko intenzivno zaščito kože obraza. Izdelek predstavlja preskok v kozmetični negi, ki jo poznamo. 

Zaustavite znake staranja kože s to edinstveno, luksuzno formulo, ki mehča, gladi in obnavlja suho in razpokano kožo. Vlažilne sestavine prodrejo globoko v kožo in tako pomirjajo, obnavljajo in revitalizirajo kožo.

Lahka in nemastna tekstura anti-age tretmaja se hitro vpije in zagotavlja celodnevno vlaženje, zaradi česar je vaš obraz signifikantno bolj mehak, gladek in opazno bolj mladosten.

Prednost Bioeffect tretmaja je predvsem njegova intenzivna moč delovanja EGF seta. Set namreč poleg EGF faktorjev vsebuje še ferulično in azeleično kislino, katere namen je najsodobnejša borba pred prehitrim staranjem. 

Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretma je bil proziveden predvsem z namenom intenzivne globinske nege ter kot učinkovit tretma dinamične, urbane in aktivne ženske, ki se spopada z onesnaženostjo okolja, prostimi radikali in drugimi oksidativnimi procesi, ki škodijo predvsem koži obraza.

Uporaba Bioeffect EGF+2A DAILY DUO anti-ageing tretmaja

1. del: nanesite 2 do 4 kapljice prve faze Bioeffect EGF+2A DAILY DUO tretmaja; nanesite ga na obraz in vrat. 

2. del: nanesite 2 do 4 kapljice druge faze Bioeffect EGF+2A DAILY DUO tretmaja; nanesite ga na obraz in vrat. Počakajte 2-3 minute po nanosu, da se kozmetični tretma temeljito vpije. 

3. del: nanesite kakšen drug Bioeffect izdelek oziroma zaščitno UVA ali UVB kremo - sončna zaščita. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolezni na potovanju

• Če potujete na vzhod, pojdite spat 1 uro prej vsako noč tri dni pred potovanjem in spite na letalu, izogibajte se kofeinu, v prvih dneh na cilju pa se izpostavljate svetlobi v zgodnjem jutru.

• Če pa potujete na zahod, pojdite spat eno uro kasneje vsako noč tri noči pred odhodom, med letom ne spite, pijte kavo in se svetlobi prvih nekaj dni po prispetju izpostavljajte popoldne.

• Globoka venska tromboza: priporočljivo je med letom vstati vsaj enkrat na uro, se sprehoditi, delati telovadne vaje - navodila dandanes dobite na letalu (krožimo v gležnjih, jih iztegujemo ... . Nosite ohlapne obleke, pijte veliko tekočine in se izogibajte alkoholu in kofeinu, ker pospešujeta dehidracijo. Predvsem ljudje z rizičnimi dejavniki naj bi nosili kompresijske nogavice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov