Biokap pomirjujoč oljni šampon, 200 mL

Biokap pomirjujoč oljni šampon hrani, neguje in ščiti občutljivo lasišče pred izsušitvijo - narejen je iz divje oljke in gozdnega slezenovca. Biokap pomirjujoč oljni šampon hrani, neguje in ščiti občutljivo lasišče pred izsušitvijo - narejen je iz divje oljke in gozdnega slezenovca.
13082 13082

Ocene in mnenja

Opis

Biokap pomirjujoč oljni šampon hrani, neguje in ščiti občutljivo lasišče pred izsušitvijo - narejen je iz divje oljke in gozdnega slezenovca.

Pomirjajoč oljni šampon je narejen iz številnih sestavin, ki temeljijo na osnovi olja divje oljke in ekstrakta gozdnega slezenovca.

Divja oljka poskrbi za negovanje lasišča in ščiti vašo kožo pred zunanjimi dejavniki, ob enem pa kožo zaščiti pred agresivnimi sestavine drugih kozmetičnih izdelkov.

Koža je zopet normalizirana, vzpostavi se ravnovesje lipidov na površini lasišča, lasišče je zavarovano.

Šampon Biokap je formuliran tudi z dodatkom sečuanskega popra kar daje omenjenemu šamponu pomirjajoč učinek in globinsko intenzivno regenerativno delovanje.

Šampon je prijetne teksture, deluje pomirjajoče in blaži srbečico ter morebitno razdraženost kože.

Koncentrat različnih oligosaharidov je prav tako še ena izmed učinkovitih sestavin tega kvalitetnega italijanskega šampona, saj poleg čiščenja površine lasišča poskrbi tudi za hranjenje kože.

Med kktivnimi sestavinami najdemo tudi riževe proteine, ki jih zagotavljajo mehke in sijoče ter voljne lase

Prednosti šampona Biokap

ne vsebuje silikonov
ne vsebuje parabenov
brez PEG
brez niklja in težkih kovin
formulacija, ki je sprejemljiva tudi za vegansko usmerjene

Uporaba pomirjajočega oljnega šampona 

Pred nanosom šampona lase dobro omočite ter šele nato nanesite ustrezno količino šampona, dobro našamponirajte ter nato izperite z ustrezno količino tople vode, da se ves šampon odstrani. 

Številne sestavine izdelka so ekološke, pridobljene pod nadzorom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečnine v danki

Zakaj pride do pojava bolečin vdanki?
Najpogostejši vzrok analne bolečine je analna razpoka (fisura), ki nastane kot razpoka tik ob vhodu v zadnjični kanal in je ponavadi posledica občasnih zaprtosti, ki jim nato sledi trdo blato, ki povzroči razpoko. Razpoka se pojavlja v srednji črti, največkrat zadaj. Kadar je razpoka prisotna na strani, je ta največkrat posledica še kakšne druge patologije (vnetna črevesna bolezen, rak ... ). Bolniki navajajo, da imajo občutek, kot da bi jih kdo rezal z nožem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biokap Biokap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov