Biotop sok rdeče pese, 750 mL

<p>100 % Pesin sok Biotop</p>

100 % Pesin sok Biotop

573400 275

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

100 % Pesin sok Biotop
 
100% motni sok brez dodanega sladkorja, brez konzervansov, iz kontrolirane naravne pridelave. Bogate vsebnosti antioksidantov. V ljudskem zdravilstvu se že stoletja uporablja za številne težave modernega sveta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nekateri starši težko postavijo kakršno koli mejo. Pogosto so v otroštvu sami trpeli zaradi zelo strogih ali kaznovalnih učiteljev ali staršev. Posledica tega je, da so trdno odločeni, da nikoli ne bodo takšni do svojih otrok, zato gredo v nasprotno skrajnost. Kadar je otrokovo vedenje takšno, da nedvoumno zahteva jasno mejo in takojšnje posledice, tovrstni starši rečejo kaj v slogu:

Prosim te, ne delaj tega, dragec. To ni prijazno: Vendar pa ničesar ne ukrenejo. lronija pa je, da lahko zaradi strahu, da bi bili oblastni, ukazovalni starši, vzgojimo oblastnega, ukazovalnega otroka. Če za antisocialno vedenje takoj ne uveljavite določenih posledic, se bo otrok vedel antisocialno.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biotop Biotop
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja