Blepha Cura suspenzija za veke, 70 mL

BlephaCura je liposomalna raztopina, namenjena blaženju vnetja očesnih vek ter njihovi vsakdanji negi in higieni.
800643 15763

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

BlephaCura je liposomalna raztopina, namenjena higieni in vsakdanji negi, s posebnim poudarkom na blaženju vnetja očesnih vek. BelphaCura pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih vek.

Uporaba:

BlephaCura suspenzijo uporabljajte tako, da jo nanesete na veko s pomočjo blazinice ali gaze. Nežno masirajte vzdolž zgornje in spodnje veke.

Vsebina:
BlephaCura vsebuje sojin lecitin.

Opozorilo:
V primeru akutnih stanj se pred uporabo posvetujte z oftalmologom.

Z izdelkom prejmete brezplačne blazinice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zdravje oči in COVID-19!

Pomen vzdrževanja zdravja oči v Luči epidemije COVID19 življenjski slog in dejavniki, ki vplivajo na zdravje oči. Vzdrževanje zdravja oči predstavlja širši aspekt celovite higiene očesnih...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Da se mladostnik pri raziskovanju svojega značaja ne bi preveč zanašal na horoskope in vedeževalce, naj ga mentor v tej delavnici raje usmeri na pot do sebe. Zdaj že zna ozavestiti nek trenutni odziv. Če mu mentor ponudi še pregled nad sestavnimi deli značajskih potez in načinom njihovega povezovanja v celoto, bo našel bolj jasno predstavo o oblikovanosti lastnega značaja. Pri tem ne gre za dosledno razvrščanje nekih značajskih značilnosti po predalčkih, saj mladostnika pojmujem kot dogajanje, ki ga ni mogoče matematično preštevati. Oblikovanje mladostnikovega značaja predstavlja splet okoliščin, ki je vezan na specifičnost odziva možganov, oblikovanja živčnih mrež, ternperamenta, lastnosti privzetih vzorcev ter vrednot in ni tako trdno genetsko ukoreninjen kot npr. inteligentnost, temperament in posebne nadarjenosti. Možno ga je oblikovati. Obdobje zorenja je ravno pravi čas.

Mladostnik naj bi pri sebi najprej preveril razpetost med zaprtost jo (introvertiranostjo) in odprtostjo (eksrravertiranostjo) v odnosu do okolja. Obojen odnos je pravilen, če je razgiban in prilagojen okoliščinam. Neustrezen je skrajno zaprt ali skrajno odprt odnos do okolja, ker označuje zastoj.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Optima pharmazeutische Optima pharmazeutische
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja